Нов модел на Toyota RAV4 ще бъде пуснат на пазара през

...
Нов модел на Toyota RAV4 ще бъде пуснат на
пазара през
Коментари Харесай

Новата Toyota RAV4 Adventure е с хибридно задвижване

Нов модел на Toyota RAV4 ще бъде пуснат на пазара през 2022 година Той съчетава независими дизайнерски акценти със здрав, удобен интериор и типичното за марката хибридно задвижване.

Лицето на новата версия на RAV4 се характеризира с напълно черна решетка на радиатора. Емблемата на Toyota се премества от предния похлупак в централно състояние, от което се простират две хоризонтални ленти. Новите черни рамки на фаровете за мъгла и посребрената отбрана на шасито подчертават здравия SUV темперамент, както и матово сивите 19-инчови алуминиеви джанти в в този момент по-широките арки на колелата.

Двуцветната багра на RAV4 "Adventure " е уникална - до момента в който каросерията е в "Urban Khaki ", покривът, A-колоните и задният спойлер са боядисани в "Dynamic Grey " – един израз на респект към класическата Toyota FJ40 Land Cruiser. В интериора има специална черниа тапицерия на удълбочените седалки, които са от висококачествена изкуствена кожа. Декоративните шевове в оранжев цвят основават хармоничен интериорен контрастност.

Изпитаното хибридно задвижване на Toyota поема задвижването, което в RAV4 "Adventure " е общоприетоо обвързвано с друг малък електродвигател на задната ос и по този метод имаме налице интелигентно задвижване на четирите колела. Комбинацията от електродвигатели и 2,5-литров четирицилиндров бензинов двигател развива систематична мощ от 163 кВт / 222 к.с. Товарът на теглено ремарке със спирачки е до 1650 кг.

С RAV4 "Adventure " Toyota желае да продължи историята на триумфа на най-продавания SUV в света, която стартира през 1994 година След повече от два милиона продадени бройки, настоящото потомство модели съчетава иновативния и реформаторски дух на оригинала с първото хибридно задвижване в сегмента. Според производителя това прави RAV4 Hybrid най-продаваният електрифициран SUV на всички времена.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР