Нов метод за нанасяне на грима обещава 2 в 1

...
Нов метод за нанасяне на грима обещава 2 в 1
Коментари Харесай

Най-красивата и естествена грим визия се получава, когато… замразим бюти блендера

Нов способ за нанасяне на грима дава обещание 2 в 1 резултат за безукорен финиш на визията.

Този път можем да се съгласим – този трик има капацитет. Говорим за последното скимване на бюти гурутата в TikTok, които дадоха начало на идващия viral хак, а точно замразяването на бюти блендера.

На първи взор това наподобява като следващата щура и най-вече неефективна наклонност, която потребителите онлайн ще последват единствено поради новите гледания в профилите им. Все отново на кого би му хрумнало да постави гъбката за нанасяне на грим във фризера?

Ако погледнем по-подробно тренда, обаче виждаме за какво доста хора го харесват. Замразяването на бюти блендера за малко не води до цялостна смяна на текстурата му, а само понижа количеството артикул, който се всмуква от гъбката. Същевременно студенината смалява порите по време на нанасянето и минимизира подпухването – също както вършат всички масажори за лице.

За да дадете късмет на този нов трик, няма да ви е нужно доста. Само би трябвало да навлажните бюти блендера, както кардинално бихте създали, преди да го употребявате, а по-късно да го оставите за един час във фризера.

Два съвета от нас – поставете гъбичката в чист резервоар, преди да я замразите, с цел да не се трансферират върху нея бактерии от фризера или храната в него, а когато започнете с нанасянето, не бързайте да слагате същото количество декор дьо загар, както нормално, а лека-полека надграждайте продукта. Понеже тази техника разрешава да използваме по-малко декор дьо загар, евентуално ще ви би трябвало по-малко количество.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР