Нов живот се опитва да изгради скандалната певица Сузанита. С

...
Нов живот се опитва да изгради скандалната певица Сузанита. С
Коментари Харесай

Потенциален убиец! Сузанита кара БЕЗ КНИЖКА!

Нов живот се пробва да построи скандалната певица Сузанита . С концепцията да покаже на света, че е сериозна, Сузи още веднъж стъпва изкривено. Щерката на Орхан Мурад сяда зад кормилото, с цел да се научи да кара.

Проблемът е, че красивата пловдивчанка към момента не е дееспособен лидер. Татуираната госпожица желае да се научи на съществени похвати на пътя, като за задачата се доверява на упътванията на новото си гадже.

Изгората й е юноша на име Денис Башев . Момчето е родом от Смолян, само че живее в Пловдив. Денис , който е с няколко години ни по-голям от Сузанита , поддържа и направлява с сдържан звук палавата си половинка. В профила на избраника на певицата ясно си проличава, че идва от заможно семейство. Освен че кара автомобил за няколкостотин хиляди, Денис постоянно пътува.

От фотосите в профила му излиза наяве, че съумява да обиколи много европейски столици и мегаполиси, написа " България Днес ".

Скъпарският, мощен автомобил на Денис се трансформира и в образователна кола за Сузанита . Мaкap да е на 17 година и към момента да няма изкарам шофьорски курс, Сузи към този момент няколко пъти подкарва автомобила на мъжа си, като за достиженията си се хвали с къси видеа в обществените мрежи.

Непълнолетната изпълнителка си разрешава да сяда зад кормилото единствено на закътани местенца или полигони. Плътно да нея в начинанието й е новият мъж в живота й. Сузи твърди, че значително дължи смяната точно на него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР