Нов живот, без Кобрата и далеч от родния хайлайф замисля

...
Нов живот, без Кобрата и далеч от родния хайлайф замисля
Коментари Харесай

Андреа започва нов живот в Румъния - slava.bg

Нов живот, без Кобрата и надалеч от родния елит замисля Андреа.

Най-обсъжданата в последно време чалга изпълнителка мечтае да замине да живее в Румъния. Андрея не един път е признавала, че в Букурещ се усеща извънредно добре и желае да се реалокира там за непрекъснато.

Според мълвата певицата към този момент си търсиш жилище там. Запознати настояват, че до неотдавна Андрея живяла в Букурещ в апартамент чартърен, само че в този момент към този момент желае да си купи парцел.

Любовта на певицата към северната ни съседка започва с първите й взаимни планове с румънски реализатор Кости. Двамата с него направиха няколко части, които се трансфораха в тотални шлагери на Балканите. Теодора, нееднократно е признавал в диалози с почитателите си в обществените мрежи, че е подготвена да събере багажа си и да замине за Букурещ. След скандалната разлъка с Кубрат Пулев този миг, наподобява в действителност е пристигнал.

У нас към името на певицата се въртят главно пиперливи заглавия, а музикалната й кариера все по-рядко е на прицел. Това е една от главните аргументи Андреа да избра Румъния, където творчеството й е на респект, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР