Нов жесток побой е извършен в Габрово, въпреки че от

...
Нов жесток побой е извършен в Габрово, въпреки че от
Коментари Харесай

Отново жесток побой в Габрово, мъж е със счупен крак

Нов нечовечен побой е осъществен в Габрово, макар че от 11 април по отношение на усложнената конюнктура в града, на територията на общината се организира спецоперация от страна на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, жандармерията и чиновниците на " Специални полицейски сили " към Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи Дир.бг.
По-рано от МВР-Габрово оповестиха, че задачата на спецоперацията е недопускане на нарушавания на публичния ред и отбрана правата, свободите, спокойствието и собствеността на жителите.
Във вторник към 22.30 часа обаче в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи е получен сигнал от МБАЛ " Тота Венкова ", че при тях е настанен за лекуване 44-годишен мъж със строшен крайник след побой.
Пред изпратените на място криминалисти, потърпевшият е обяснил, че няколко часа по-рано - към 19.30 часа, на автобусна спирка на ул. " Стефан Караджа " е бил атакуван и пребит от двама непознати мъже.
На място е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Нападателите се търсят.
Същевременно стана ясно, че Окръжният съд в Габрово удостовери мярката за неотклонение на тримата мъже от ромски генезис, които нападнаха и пребиха продавач в денонощен магазин в Габрово.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР