Нов филм снима порно звездата Диана Габровска, която съвсем наскоро

...
Нов филм снима порно звездата Диана Габровска, която съвсем наскоро
Коментари Харесай

П*рнозвездата Диана Габровска: Гафовете разведряват работния процес

Нов филм снима порно звездата Диана Габровска, която напълно неотдавна завоюва първа на премия за лесбо подиуми в конкурс за артисти, участващи в „ медицински филми ” в прилежаща Гърция. От години красивата българка снима за известна гръцка порно компания и е една от най-харесваните звезди на секса по света.

От 13 години Диана е щастливо омъжена за брачна половинка си Тони Габровски, с който се разделят единствено по време на фотоси, и то не постоянно. Тя е и майка на две деца, които отглежда с доста обич и постоянно намира време да ги подари с нужното внимание.

В България госпожа Габровска се прочу с еротичните си снимки, които ѝ попречиха да стане кметица на курортното градче Момин проход. Малко след абсурда Диана издаде автобиографичната книга – „ Аз грешницата ”. А по-късно разгласи решението си да влезе публично в порнографската промишленост с името си. Ето какво споделя в изявление за " Уикенд " Габровска.

- Какви са последните вести към актрисата от секс филмите Диана Габровска?

- Преди дни се върнах от едно доста друго и надалеч от моето занятие предизвикателство. Бях на посетители в Родопите. По-скоро оцелявах на палатка в планината на близо 2000 метра надморска височина по покана на един страховит човек и нов другар. Хората ще могат да видят какво сме правили във видеото, което заснехме. Работя по основаването на мой бранд с долни дрехи, ново за нашия пазар. И несъмнено, не преставам да фотографирам и филмите за възрастни.

- Съпруга, майка, добра стопанка, съвършена кулинарка, съдейки от „ Черешката на тортата, по какъв начин съчетавате тези неща и намирате време за всичко?

- Това което върша аз, го прави всяка една добра майка и брачна половинка. С течение на времето дамата става добра кулинарка, в случай че готвенето ѝ се отдава. Аз имам добър старт, приключила съм междинното си обучение в кулинарно учебно заведение в София. Само работата ми е малко по-различна, много по-различна и нетипична за нашите географски ширини, само че с помощта на нея имам задоволително време за фамилията си.

- Всъщност като порно актриса имате ли работно време?

- Както обичам да споделям, аз нямам работно време от 8 до 17 часа, от понеделник до петък. Но не всеки път е било по този начин! Работила съм и по 24 часа, без да почивам преди да стана порно актриса. За благополучие, към този момент не е по този начин. В момента е напълно друго, може да фотографирам един път в месеца или няколко пъти. Може и на няколко месеца един път, всичко е релативно. Може би някой ден ще имам опцията да фотографирам и други филми, разнообразни от филмите за възрастни.

- Имате ли страхове от камерата, от прожекторите, от това, че нещо може да „ засече ”? Случвали ли са се гафове?

- Не мога да кажа, че имам страхове от камера, може би терзание от време на време и то не когато фотографирам филми, а като отивам на изявленията. Не постоянно, несъмнено, зависи и от индивида насреща. Нещо да „ засече ”, това го свързвам с един занимателен миг от снимачната площадка, само че не бях засяклата аз. Гафовете разведряват работния развой.

- Разкажете ни за дебюта си като порно актриса. Къде беше, по какъв начин се случи, какво се искаше от вас? Как се споделя кино лентата и какви гледания имаше?

- Първата ми сцена, както и всички подиуми, са за най-голямата гръцка компания „ Шугър бейбис ” и са снимани в Гърция. Там тази промишленост е изцяло законна, има хиляди хора, ангажирани в нея, заплащат се налози и така нататък Първият ми филм беше с мъж. Първата сцена, която излезе на бял свят, беше с момиче. Спомням си какъв взрив стана, сървърите на уеб страницата на „ Шугър бейбис ” се сринха няколко пъти за няколко часа. Филмът имаше хиляди гледания още първия ден. До момента имам снимани общо 20 кино лентата. Те са с заплатен абонамент. Както знаем, на множеството хора им се желае да гледат, само че в случай че има по какъв начин да не заплащат. Важи изключително за българите. Посещенията в уеб страницата ми са съвсем 10 милиона.

- Бихте ли се снимала дружно със брачна половинка си в порно филм?

- Разбира се, аз фотографирам с толкоз други артисти, за какво да не го направя и със брачна половинка ми?! Много пъти сме си говорили с него, че в случай че създадем филм дружно, ще има голям интерес. Неведнъж са ме и питали по кое време ще има филм с него. За момента той не е изискал да се снима, тъй че не е станало. Ще забележим за в бъдеще!

- Имате ли корекции по тялото си?

- Да, не го укривам - имам само промяна на бюста.

- Съпругът Ви не Ви ли ревнува?

- Тони е много ревностен човек, само че когато става въпрос за работата, ситуацията е радикално друго. Масово хората не схващат и не могат да осъзнаят, че невярност не е самият физически контакт. Това е разследване от изневярата на прочувствено равнище, най-малко за нас е по този начин. Започва, когато почувстваш и усетиш предпочитание в себе си да потърсиш от различен човек прекарвания, които ти липсват. И тук изниква още един доста сериозен проблем сред двойките - няма я връзката, няма я близостта да споделят един с различен кой какво харесва, какво желае, какво му липсва и да го открият дружно, с цел да бъдат щастливи. И по този начин от терзание, по какъв начин ще го одобри половинката, намират скритом някой различен. Той откликва на желанията и на потребностите му, стига се до физическия контакт – невярност. При мен физическият контакт не е невярност, а просто работа. Няма никакви усеща, няма страсти, отивам, снимам си сцените и до там завършва всичко. Ако това е невярност, не зная какво да кажа...

- Къде се запознахте с Тони, какъв брой години сте дружно и по какъв начин той гледа на Вашата специалност?

- С Тони сме дружно от 13 години. Общо взето, 24 часа в денонощието сме дружно – нещо, което е неразбираемо за множеството хора. В това се убедихме през 2020 година – по време на локдауна имаше взрив на разводи, хората не устояха да са непрестанно със фамилиите си. А за нас това е всекидневие от години. Той участва на фотосите на всичките ми подиуми. Относно работата ми - ние дружно сме взели решението да се фотографирам във филми за възрастни. Никога нямаше да го направя, в случай че не срещах поддръжка от него.

- Има ли статистика в какъв брой кино лентата сте взела участие, какъв брой сътрудници сте имала, мъже, дами?

- Всичките ми филми, които са излезли, са качени на уеб страницата на компанията. Има и записи, които не са пуснати, предстоят и нови фотоси. Статистика с какъв брой артисти и актриси съм снимала, не си повеждам. Не съм някоя комплексирана персона, че да си броя сътрудниците, да има с какво да се лаская. Всеки, който има интерес да ми преброи театралните сътрудници, може умерено да го направи, като изгледа филмите ми.

- Каква беше детската Ви фантазия?

- В интерес на истината нещо, към което в никакъв случай не съм се стремяла в съзнателните си години – да бъда стюардеса. Предполагам, че са ми харесвали униформите на девойките, хубостта им и шанса да се пътува по света. Аз и в този момент одобрявам стюардесите, само че по друг метод (Смее се – б.а.).

- Бихте ли дала на нашите читатели рецепта за Ваша питка, която бухва безотказно? С нея впечатлихте феновете на „ Черешката на тортата ” и спечелихте първо място.

- Жената, която ми помагаше за децата, ме научи да меся. Рецептата за питката не е специфична, открих я в интернет. Приготвям я най-вече за празници. Необходимите ви артикули са: 240 мл топло прясно мляко, 240 мл топла вода, 240 мл олио, 5 с. л. (72 г) захар (ако не желаете да е сладка, сложете 3), 1 с.л. (15 г) сол, 1 с. л. суха квас или 1/2 кубче прясна квас, 840 г брашнo, плюс брашно за разточване, 1 жълтък за намазване преди печене.

В купа се смесват прясното мляко и водата. Добавят се захарта и маята. Разбърква се до момента в който се разтворят, след което към сместа се прибавят 2 чаени чаши от брашното. Размесва се, до момента в който се получи еднородна примес. Купата се покрива с забрадка, оставя се на топло, с цел да се надигне маята за към 10 минути. Добавяме по-късно останалото брашно, солта и олиото. Замесва се тесто. Става доста меко и пухкаво. След това прехвърляме тестото върху набрашнен плот. Разделяме го на 2 равни елементи. Разточваме, разрязваме на триъгълничета и ги навиваме на кроасанчета. Нареждаме ги в тава, намазана с олио и наръсена с брашно. Тавата се покрива с памучна забрадка и се оставя на топло, до момента в който тестото втаса. Това са значимите моменти. След като втаса, намазваме питката със примес от жълтък и малко прясно мляко. Печем в авансово загрята на 180°C фурна, с включени низък и горен реотан. Печенето лишава към 40 минути или до момента в който се получи по този начин приятният златист тен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР