Нов екшън в Специализирания наказателен съд по време на делото

...
Нов екшън в Специализирания наказателен съд по време на делото
Коментари Харесай

Страшен екшън в спецсъда! Гaрдовете на Гриша Ганчев удрят и блъскат журналистка!

Нов екшън в Специализирания углавен съд по време на делото на Гриша Ганчев, който е обвинен по т. нар " Захарна спекулация ". Подсъдимият се държа нападателно с репортера на Канал 3 Снежана Хитова, а телохранителите му блъскаха по коридорите на съда журналистката, оповестява медията. Въпросите на Снежана Хитова за присвояването на " Петрол ", което Ганчев съгласно медийни изявления е направил посредством подставени лица и свои чиновници, провокираха гнева му. Той наскърбяваше репортерката, а гардовете му я удряха през ръцете. " Ще ви осъждам ", викаше по коридорите Гриша Ганчев.



Ганчев отхвърли Росица Йорданова, чийто баща-пенсионер стана притежател на " Петрол ", да е негова служителка. Отрече и другарство и съдружничество с избягалия банкер Цветан Василев.


Преди седмица след същите въпроси Снежана Хитова бе блъскана и от адвокатката на Гриша Ганчев - Татяна Дончева. Тогава тя иззе ролятата на 100-килограмовите гардове на подсъдимия. Днес те заслужиха своите заплати и се пробваха да премажат нежната кореспондентка.

Агресивното държание на Ганчев и неговите юристи продължава и в съда, където групата иронизира движимостите лица с подмятания по отношение на техния външен тип и подготвеност в опит да ги притисне и да обърне процеса в своя изгода.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР