Нов 3-годишен мандат на управление получи настоящият изпълнителен директор на

...
Нов 3-годишен мандат на управление получи настоящият изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Решено: Преизбраха д-р Петър Керемедчиев за шеф на врачанската болница

Нов 3-годишен мандат на ръководство получи актуалният изпълнителен шеф на врачанската МБАЛ „ Христо Ботев” доктор Петър Керемедчиев след извършен конкурс в Министерството на здравеопазването, научи организация BulNews.
Резултатите от него бяха оповестени нощес от здравната институция. В конкуренцията за шефския пост се впусна само доктор Керемедчиев. В Съвета на шефовете към този момент остават проф. доктор Пламен Димитров и доктор Нели Нешева. Те ще продължат да бъдат в болничния ръб до избор на нов или преизбирането им, защото те не се явиха в оповестената конкурсна процедура.
Конкурсът за началник на врачанската болница се организира на три стадия – инспекция на сходството на показаните документи, оценяване на направената и показаната от претендентите канцепция за развиване на предприятието и приноса им към неговото ръководство. Последният стадий бе събеседване с претендентите за поста.
„ След 3 години желая МБАЛ „ Христо Ботев” да бъде с добре заплатен личен състав, модерна техника за лекуване и едно умерено място за работа”, сподели доктор Петър Керемедчиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР