Нотингам Форест поиска разрешение от Висшата лига да възстанови правата

...
Нотингам Форест поиска разрешение от Висшата лига да възстанови правата
Коментари Харесай

Нотингам Форест поиска да възстанови правата на централен защитник

Нотингам Форест изиска позволение от Висшата лига да възвърне правата на централния бранител Стив Кук в своя състав от 25 футболисти, откакто двамата им бранители Скот Маккена и Уили Боли получиха травми в дуела от висшата лига против Фулъм, игран предходната седмица.

Боли и Маккена имат разнообразни контузии и няма да играят в идващите няколко седмици.

" Кандидатствахме да си върнем Стив Кук в състава от 25 играчи. Изпълнихме условията на Висшата лига. Разочароващо е поради контузените, само че би трябвало да се съсредоточим върху тези, които са разполагаем ", съобщи мениджърът на Нотингам - Стив Купър, представен от Ройтерс.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Кук мина във Форест през януари 2022 година, само че по-късно не пожела да бъде преотстъпен в тим от втора дивизия. 31-годишният защитник беше оставен отвън състава на Нотингам, тъй като не пожела краткотрайно да продължи развиването си в по-слаб тим.

" Червените " са на 14-то място в класирането във Висшата лига, а в събота одобряват водача в класирането и първенец Манчестър Сити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР