Нотингам Форест беше клубът, който привлече най-много футболисти преди началото

...
Нотингам Форест беше клубът, който привлече най-много футболисти преди началото
Коментари Харесай

Нотингам направи троен удар със затварянето на трансферния прозорец

Нотингам Форест беше клубът, който притегли най-вече футболисти преди началото на сезона в Премиър лийг, само че не спря да се укрепва и през януари. В последния ден от трансферния прозорец на “Сити Граунд ” акостираха три нови попълнения. 

Новакът в Премиър лийг съумя да притегли чартърен от Пари Сен Жермен Кейлор Навас. Костариканският пазач не беше удовлетворен от статута си на запаса на Джанлуиджи Донарума. Той нямаше формален мач през сезона до 6 януари. 

От Нюкасъл в Нотингам мина халфът Джонджо Шелви. Той парафира за 2,5 години с новия си отбор. Шелви имаше контракт до лятото със “свраките ”, само че не попадаше в сметките на мениджъра Еди Хау и разумно се стигна до решението за продажбата му. 

Защитникът Фелипе също укрепи състава на Стив Купър. Опитният бразилец идва от Атлетико Мадрид и постави подписа си под контракт до 2024 година. 

“Отдавна мечтаех да играя в Премиър лийг. Виждам, че клубът има съществени упоритости и се надявам да се оправя с предизвикването пред мен ”, сподели Фелипе след оповестяването на договорката.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР