Нострадамус нарича третото десетилетие на 21-ви век като време на

...
Нострадамус нарича третото десетилетие на 21-ви век като време на
Коментари Харесай

Шокиращо предсказание на Нострадамус за 2023 г.

Нострадамус назовава третото десетилетие на 21-ви век като време на катаклизми, които ще доведат до нова епоха в живота на човечеството.

Според него 2023-а ще е сериозна. Четиристишието му с предсказване, означено като 5/23, носи загадъчна и шокираща информация.

„ Двамата кандидати ще се обединят

когато множеството други се обединят с Марс.

Африкански водач е изплашен и съкрушен

Двойният съюз е разграничен от флота “

Веднага откакто бе оповестено предсказанието му, започнаха и спекулации кой е африканският водач. Някои виждат в него залеза на Илон Мъск, който е роден в ЮАР.

Пет смразяващи прогнози за 2023 година разкрива френският астролог Мишел дьо Нострадам.

Първо, спорът в Украйна, породен от нашествието на Русия, се предвижда от Нострадамус като още по-голям и даже еволюиращ в пълномащабна Трета международна война.

Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи:

„ Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли каузи “.

Това обаче може да се отнася и до спора в Югоизточна Азия сред Китай и Тайван, и опцията за спор, обвързван с нуклеарна сила.

Конфликтът може и да ескалира, защото Съединени американски щати оповестиха, че ще усилят поддръжката си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда $ за поддръжка на защитата на страната против Китай.

Все отново в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и тъмно, защото идната година може да има голям пробив в космоса.

Астрологът написа, че светлина ще падне върху Марс, което допуска отваряне на опция — може ли хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 година?

Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би.

А що се отнася до 85-годишния папа Франциск — той може да се отдръпна до 2023 година, като мястото му ще заеме много застрашителен водач, счита астрологът.

Предсказанието гласи:

„ В последното гонене на Светата римска черква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си измежду доста тествания, след което градът със седем хълма ще бъде опустошен и страшния Съдия ще съди хората. Край. "

Небесен пожар върху Кралската постройка също е предсказан от астролога, което допуска, че целият свят се трансформира доста или това просто е краят на времената — всеки да го схваща както си реши.

Въпреки това, Нострадамус също приказва за нов международен ред, който ще види съюза на две сили — евентуално мъж и жена — да се обединят. Уви, той предвижда, че няма да продължи дълго.

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 година и е прочут френски доктор, кабалист и фармацевт, само че международна известност получава най-много с книгата си “Les Prophéties ”, чието първо издание е оповестено през 1555 година

Пророчествата на Нострадамус са предрекли доста значими международни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които разгласява, се основават на сериозна астрология, която той изяснява, че е астрологията на преценката или оценка на цената на събитието. Той учи астрология дружно с разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР