Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция,

...
Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция,
Коментари Харесай

Предсказания на Нострадамус за 2023 г. могат да смразят кръвта ви

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 година и е прочут френски доктор, кабалист и фармацевт, само че международна известност получава най-много с книгата си “Les Prophéties ”, чието първо издание е оповестено през 1555 година

Пророчествата на Нострадамус са предрекли доста значими международни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които разгласява, се основават на сериозна астрология, която той изяснява, че е астрологията на преценката или оценка на цената на събитието. Той учи астрология дружно с разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози, разяснява Блиц.

От стопански рецесии, срив в пазарите, нетипични политически събития и трагична деградация в дейностите и възприятията на хората – предсказанията на Нострадамус за 2023 година надалеч не предвиждат ярко бъдеще, тъй че мнозина се надяват те да не се осъществен.

От климатична позиция, нуждата от филтриране и реализиране на нов баланс на планетата ще докара до урагани, наводнения, трусове и вулканични изригвания.

Нострадамус пророкува, че през 2023 ще стартира нова епоха както в календара, по този начин и в действителността ни. 2023 ще е година, която ще донесе по едно и също време нещастия и разкрития. Този сериозен интервал не значи наложително край, а по-скоро фундаментална промяна на света, в който живеем, прераждане на човечеството на духовно равнище.
Ето какво предсказва Нострадамус за 2023:
Гражданска война в Америка

Възможно ли е в действителност Съединени американски щати да се сблъска с опцията за революция през 2023? Според пророчествата на Нострадамус, сходно събитие може да се случи, поради беднотия и политическа неустойчивост.

Разрушение на Голямата империя

Френският оракул предсказва допустима съсипия на огромна империя. Мнозина поясняват, че това могат да са Русия или Китай. Освен това, огромната възможност за световна злополука ще аргументи доста жертви. В изискванията на война могат да избухнат борби по суша и море през 2023.

Европейските страни ще са изправени пред демографски срив

Според Нострадамус страните в Европа ще се сблъскат с проблеми с популацията, евентуално резултат от опити с химично оръжие, употребявано по време на боен спор.

Сред пророческите му стихове също по този начин се загатва и опцията да се развихри Трета международна война сред 2022 и 2023.

Путин ще е обект на нападение, а Байдън ще страда от мистериозна болест

Нострадамус предсказва година, изпълнена с принуждение, както за съветския, по този начин и за американския президент. Според специалисти, френският оракул е предизвестил за опит за нападение против Путин от някой непосредствен до него като охранителите му.

Байдън ще страда от незнайна болест, а член от президентското семейство ще претърпи тежка злополука.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР