Нострадамус е написал 6338 пророчества, много от които вече са

...
Нострадамус е написал 6338 пророчества, много от които вече са
Коментари Харесай

На кои зодии Нострадамус предрича богатство през 2022 година

Нострадамус е написал 6338 пророчества, доста от които към този момент са се сбъднали. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Той учи астрология и разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози. Пророчествата му са изразени в стихове, наречени катрени, които не престават да очароват света, макар че са написани преди съвсем пет века.

Великият астролог Нострадамус споделя, че през 2022 година паричните и финансови процеси на представителите на три знака на зодиака ще бъдат ускорени. Ето кои са те:

Близнаци

За представителите на тази зодия през 2022 година кариерата ще върви нагоре съвсем стремително. Най-благоприятният интервал ще бъде втората половина на годината, изключително за тези, които тъкмо следват стъпките си към задачата. В допълнение, Близнаците чакат огромна покупка, това може да бъде имот, апартамент или кола. Тази зодия обаче би трябвало да внимава да не харчи пари за ненужни неща. Също по този начин е строго неразрешено да вземат заеми или да дават, тъй като тогава няма да имат финансово благоденствие.

Дева

Според Нострадамус Девите ще станат по-богати към края на лятото или средата на зимата. Представителите на тази зодия също ще получат лесни пари и най-важното -  не трябва да ги отхвърлят. Тези средства би трябвало да се употребяват най-добре, с цел да закърпят дупки в бюджета си. Освен това по пътя на Девите ще има доста повече благоприятни условия за реализация, които не трябва да се пропущат.

Риби

Представителите на зодия Риби през 2022 година ще съумеят да трансфорат заниманието си в специалност с положителни приходи. Най-благоприятните интервали за тази зодия са края на лятото, есента и зимата. Рибите ще имат опцията да осъществят това, за което са мечтали толкоз дълго и към каквото са се стремили през последните години. Основното е да употребяват въображението си. И, несъмнено, да се доверят на интуицията си. Също по този начин би трябвало да покажат храброст и увереност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР