Носталгия по миналото налегна Деси Стоянов.Макар Деси Стоянова да води

...
Носталгия по миналото налегна Деси Стоянов.Макар Деси Стоянова да води
Коментари Харесай

Деси Стоянова не издържа без Сашо Кадиев по БТВ

Носталгия по предишното налегна Деси Стоянов.

Макар Деси Стоянова да води „ Преди обед “ от значително време с новия си сътрудник Петър Дочев, тя наподобява към момента не е привикнала напълно с смяната и продължава да тъгува за сина на Катето Евро – Сашо Кадиев, с който стартираха като екранни сътрудници през 2012 година и минаха през няколко стадия в професионалните си връзки, съобщи " Уикенд ".

Те ту се търпяха с лекост, ту откровено не се понасяха, до момента в който най-после освен се трансфораха в тандем на екрана, а и в другари в живота.

В изявление, водено от Сашо Кадиев, отдадено на кариерното развиване, Деси Стоянова призна: „ Липсваш ми! “. Деси, която този август ще чукне 49 години издаде, че към този момент му го е споделяла, както и в кои моменти тъкмо е усещала най-осезаемо отсъствието му. За аудиторията си онлайн обаче не споделиха тези детайлности. Вместо това Деси приказва за професионалния си път и трудностите, които е трябвало да преодолее, за рисковете и по какъв начин се е трансформирала, написа " Уикенд ".

За последното доста й оказал помощ Сашо, който към този момент се изявява в „ Аз обичам България “, още веднъж по bTV. Именно това била и ябълката на раздора посред им при започване на взаимната им работа. Деси подхождала съществено и отговорно към всяка задача като публицист със стабилен опит, отразяващ политически и интернационалните тематики, до момента в който Сашо бил цялостна нейна диаметралност с безгрижното си и умерено държание, което от време на време напряко било лековато, нервирал постоянно колежката си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР