Носителят на „Златен глобус“ Юън Макгрегър е в преговори за

...
Носителят на „Златен глобус“ Юън Макгрегър е в преговори за
Коментари Харесай

Юън Макгрегър се завръща в Междузвездни войни

Носителят на „ Златен глобус “ Юън Макгрегър е в договаряния за завръщането си в ролята на Оби-Уан Кеноби във франчайза на „ Междузвездни войни “. Продукцията е дело на „ Дисни “ и е планувано да направи премиерата си на стрийминг платформата на компанията, чиято рождена дата е планувана за 12 ноември.

Сайтът за видео по поръчка дава късмет на продуцентският колос да разшири вселената на „ Междузвездни войни “ и със сериали. Именно в епизодичен план чакаме да забележим и Макгрегър, като се допуска, че точно към него ще гравитира действието. Сериалът е към момента неназован, като е третият, въодушевен от далечната вселена, с който „ Дисни “ ще се прицелят към по-голяма публика с новата им „ рожба “ - Disney+.

Още при старта на стрийминг платформата ще се завърти сериалът „ Мандалориецът “, отпред на който застава Джон Фавро. Действието ще се развива след „ Междузвездни войни: Епизод VІ - Завръщането на джедаите “, а Фавро е сценарист, основател и изпълнителен продуцент на продукцията. И макар че публиката към момента не е видяла и един епизод, неотдавна кинодеецът издаде неотдавна, че налива основите на втори сезон.

Актьорът Диего Луна, който феновете видяха за първи път в Rogue One, също ще оглави личен сериал от „ Междузвездни войни “. Знае се, че сюжетът ще ни върне в историята преди събитията от кино лентата, който ни срещна за първи път с героя му Касиан Андор. Според информация на Comicbook.com фотосите на продукцията ще започват в края на годината. Това значи, че и този сериал няма да е подготвен в точния момент за старта на Disney+.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР