Носителят на трофея от Купата на Италия – Интер, продължава

...
Носителят на трофея от Купата на Италия – Интер, продължава
Коментари Харесай

Индзаги: Винаги трябва да играем така, щастлив съм за Лукаку

Носителят на трофея от Купата на Италия – Интер, продължава отбраната на купата си, откакто победи Аталанта с минималното 1:0 и се класира за 1/2-финалите в шампионата. Старши треньорът на тима - Симоне Индзаги, пък открои значимото значение на успеха.

„ Подготвихме се за този мач по най-хубавия метод, бяхме съсредоточени от първата до последната минута. Противниците ни бяха в страхотна форма, само че срещнаха различен страховит тим в наше лице. Спечелихме справедливо. Винаги би трябвало да играем по този начин, да се опитваме да продължаваме напред във всяко съревнование. Не беше елементарно, само че играхме пред нашите почитатели и бяхме длъжни да се класираме “, съобщи Индзаги пред италианската медия Sportmediaset.

Италианският експерт сподели за какво и не е присъединил в групата за мача Милан Шкриниар, към който през целия трансферен прозорец имаше непрестанни спекулации, че ще премине в Пари Сен Жермен.

„ Реших да не го включвам през днешния ден, с цел да го остане на мира за малко. Нямаме проблеми с него. До 30 юни ще е с нас, ще тренира както може, въпреки всичко той е експерт. Дотогава понякога ще предпочитам дали да го употребявам “, разгласи Индзаги.

Старши треньорът на „ нерадзурите “ похвали особено и Лукаку, който се завърна след престой в лазарета.

„ Днес беше добър. Много съм удовлетворен от метода, по който го виждам да работи, след което понякога ще би трябвало да върша избор. Щастлив съм, тъй като колкото повече време минава, той става толкоз по-добър “, сподели още Индзаги.

В идната фаза на шампионата на Купата на Италия Интер ще се изправи против спечелилия от двойката Ювентус - Лацио. Мачът е на 2 февруари (четвъртък) от 22:00 българско време.

Mister Inzaghi: " Andiamo in semifinale con merito "
— Inter (@Inter)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР