Носителят на пет световни титли в леката атлетика Кенениса Бекеле

...
Носителят на пет световни титли в леката атлетика Кенениса Бекеле
Коментари Харесай

Бекеле притеснен, че може да му стане скучно по време на Лондонския маратон

Носителят на пет международни трофеи в леката атлетика Кенениса Бекеле призна, че може да му стане скучно, до момента в който бяга тазгодишния маратон на Лондон, който ще се организира в неделя. Причината за това е смяната на трасето поради COVID-19. В конкуренцията ще се включат единствено елитните бегачи, като те ще би трябвало да създадат 19 обиколки по 2.15 км.

View this post on Instagram
on Sep 30, 2020 at 10:21am PDT
Носителят на две олимпийски трофеи на 10 000 метра ще се изправи против международния рекордьор Елиуд Кипчоге, само че несъмнено избира друго трасе.
View this post on Instagram
on Sep 30, 2020 at 1:30am PDT
" Една обиколка е по-добре, тъй като като правиш доста обиколки стартира да ти става скучно, когато повтаряш едни и същи места. Трасето е ново. В този миг ми е мъчно да кажа дали е бързо или не. Всичко е допустимо, в случай че нещата вървят добре. Публиката нормално те поддържа от самото начало и тези обиколки от 2 км ще са без никаква аудитория. Наистина е мъчно, само че за всички е значимо да останем здрави, може би те могат да се причислят към нас по малкия екран. Това е неприятно време за всички ", показа Бекеле по време на публична конференция преди маратона.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР