Носителят на награди Грами и Латино Грами Рики Мартин зарадва

...
Носителят на награди Грами и Латино Грами Рики Мартин зарадва
Коментари Харесай

Рики Мартин изненада феновете си с ново EP

Носителят на награди Грами и Латино Грами Рики Мартин зарадва почитателите си с ново EP, озалгавено „ Pausa “.

Рики Мартин споделя, че вдъхновението за студийната си мини сбирка е разкрил в невероятното време, в което се намира светът:

“Моментът, в който чух частите, знаех, че нормалният метод на издаване на албум не е верният за мен. За първи път в кариерата си желаех да споделя плана си както аз реша и да разреша на момента на „ изненада “ да си свърши работата. Това, което ще откриете в това EP е бистрота, романтика, носталгия и доста живот “, добавя артистът.

Мълчанието постоянно е било есенциална част от изобретателния развой на Рики Мартин. Разкривайки най-уязвимата си и деликатна страна, без да се лимитира до съответен музикален род, изпълнителят минава през дълъг ретроспективен интервал на канализиране на страстите и прекарванията си, с цел да сътвори „ Pausa “.

Това, което прави EP-то още по особено, е, че всяка от шестте разнородни колаборации показва своя еднаквост и история.

Двата хитови сингъла, които Рики Мартин издаде преди месеци - „ Cántalo “, с Residente и Bad Bunny, както и истинската версия на „ Tiburones “, разкриват еволюция в креативния му жанр на писане на музика и текстове. Това се дължи на възприятието на безспорна изобретателна независимост да миксира щастливи и витални мелодии с латино корените си, наблягайки на романтиката и носталгията.

Съдържание на „ Pausa “

1.    Simple ft. Sting
2.    Recuerdo ft. Carla Morrison
3.    Cae de Una – Pedro Capó
4.    Quiereme – Diego El Cigala
5.    Tiburones
6.    Cantalo – Residente, Bad Bunn

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР