Носителят на награди „EGOT“ („Еми“, „Грами“, „Оскар“, „Тони“) John Legend

...
Носителят на награди „EGOT“ („Еми“, „Грами“, „Оскар“, „Тони“) John Legend
Коментари Харесай

John Legend обединява феновете от цял свят - slava.bg

Носителят на награди „ EGOT “ („ Еми “, „ Грами “, „ Оскар “, „ Тони “) John Legend още веднъж подари вяра и обич на всичките си фенове, с радостна вест за иден албум на 19 юни - BIGGER LOVE. Заедно с това, изпълнителят издаде и формалното видео към най-новия си положителен химн, носещ името на албума. „ Това видео бе основано, с цел да отпразнува споделената обич, религия и мощ на хората, даже и когато са разграничени “, споделя Legend. „ Всички използваме технологията, с цел да останем свързани и да открием изобретателни способи да се оправим със обстановката.

Затова искахме видеото да бъде голяма музикална прегръдка за хората по целия свят, които съумяват да останат свързани със фамилиите си, оказват помощ на съседите и си оставят време за малко танци, макар лудите условия, в които се намираме “, добавя той. За да станат част от музикалното видео, почитатели на Legend от целия свят бяха призовани да изпратят техни клипове, в които демонстрират по какъв начин остават свързани с околните си – посредством персонални известия, позвънявания и видеа в обществените мрежи.

Освен тях, в клипа влиза и фамилията на John. Сп. Rolling Stone написа, че “Bigger Love” е „ поп парче, готово за дансинга… което излъчва позитивизъм, даже в сложни времена като тези “.

Освен “Bigger Love”, идният едноименен албум на Legend ще включва песента “Actions”, за която сп. Billboard разяснява, „ че може да значи разнообразни неща за всеки “, само че че с нея „ Legend още веднъж употребява платформата си за положителна мотивация “.

Част от студийния план ще бъде и сингъл #1 “Conversations in the Dark”, наименуван от MTV „ трогателен роман “, в който „ John Legend написа най-милите клетви на света “. Изпълнителен продуцент на албума е носителят на „ Грами “ Raphael Saadiq.

Мултиплатиненият актьор John Legend е притежател на 11 награди „ Грами “, както и на „ Оскар “, „ Златен Глобус “, „ Тони “ и „ Еми “, което го трансформира в първия афро-американец, спечелил EGOT. До момента, Legend има издадени 6 албума, в това число Get Lifted (2004), Once Again (2006), Evolver (2008), Love in the Future (2013), Darkness and Light (2016) и A Legendary Christmas (2018). Той взе участие и в концерта на NBC Jesus Christ Superstar Live in Concert, за което печели премия „ Еми “, както и номинация за „ най-хубава основна мъжка роля “.

Legend стана част от менторския екип в 16-ти сезон на музикалния формат „ The Voice “ (2019) и води Maelyn Jarmon от своя тим до победа в шоуто, а сега е наставник в сезон 18. John е сътрудник в Get Lifted Film Co. и е изпълнителен шеф на продукциите Southern Rites, United Skates, Underground, както и филмите Southside with You и La La Land.

В ролята си на човеколюбец, Legend основава акцията #FREEAMERICA през 2015 година, за да окаже въздействие върху националния диалог за непозволената политика на наказателното право в страната и преустановяване на всеобщото отнемане от независимост.

фотокредит: вирджиния рекърдс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР