Носителят на Купата на Германия Айнтрахт (Франкфурт) се съвзе от

...
Носителят на Купата на Германия Айнтрахт (Франкфурт) се съвзе от
Коментари Харесай

Айнтрахт се съвзе след двата кошмара

Носителят на Купата на Германия Айнтрахт (Франкфурт) се съвзе от тежкия старт на сезона с победа с 2:0 над Фрайбург като посетител в дуел от първия кръг на Бундеслигата. През лятото до момента “орлите” бяха изгубили тежко с 0:5 от Байерн (Мюнхен) в конфликта за Суперкупата, както и бяха отпаднали от купата на страната след срамна загуба от по-слаб противник. Днес обаче те демонстрираха воля и се постановиха, без значение че домакините бяха по-настоятелни.

Само за първите шест минути играчите на Фрайбург пропуснаха три благоприятни условия за гол и незабавно бяха осъдени. В 9-ата минута новото попълнение в редиците на Айнтрахт Николай Мюлер откри резултата. Любопитното е, че преди година, отново в първия кръг, Мюлер вкара и за Хамбургер ШФ, а при насладата си падна и се контузи тежко, поради което не игра чак до пролетта. Този път фланговият футболист беше по-внимателен след попадението.

Домакините натиснаха своя противник и като цяло сътвориха 21 благоприятни условия за гол, само че в последна сметка се оказаха с още един гол в мрежата си. Той падна в 82-ата минута, когато Себастиан Алер приключи съвършена офанзива.

Danke für den tollen Support, Adlerträger! Kommt gut nach Hause #SCFSGE #SGE pic.twitter.com/cEuPX0ghQC
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) August 25, 2018
Мачът беше дебютен в Бундеслигата за петима нови футболисти на Айнтрахт, както и за наставника Адолф Хютер, който размени миналия в Байерн Нико Ковач.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМАТА НА ФРАЙБУРГ
ПРОГРАМАТА НА АЙНТРАХТ Бундеслига 1 кръг, събота 25 август  Фрайбург 0:2краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР