Носителят на Купата на България Черноморец почти си гарантира първото

...
Носителят на Купата на България Черноморец почти си гарантира първото
Коментари Харесай

Черноморец надви ЦСКА и докосва първото място в редовния сезон

Носителят на Купата на България Черноморец съвсем си подсигурява първото място след края на постоянния сезон в Националната баскетболна лига.

В среща от 30-ия кръг на Първата шестица " акулите " завоюваха с 94:78 (22:20, 23:20, 26:21, 23:17) при гостуването си на ЦСКА и реализираха победа номер 25 през акцията. Така играчите на старши треньора Васил Евтимов ще се нуждаят от единствено още една победа в оставащите си два дуела, с цел да вземат първото място и да си подсигуряват домакинско преимущество във всички кръгове на плейофите.

Бургазлии завоюваха с минимална разлика всяка една от четирите елементи и като цяло не бяха изключително затруднени от " армейците ", които изгубиха за седми път в последните си осем мача.

Най-резултатен за Черноморец в мача бе Тони Троша с 22 точки. Травис Макконико прибави още 16 точки за успеха, а с 15 остана капитанът Христо Захариев.

За ЦСКА над всички бе някогашният състезател на бургазлии Георги Боянов с 18 точки, 9 битки и 6 асистенции.

В класирането Черноморец е водач с 55 точки, с четири повече от втория Рилски състезател, който в неделя гостува на Спартак Плевен. ЦСКА е на пето място с 44 точки./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР