Носителката на титлата Мисис България Вселена“ Валери Стефанова ще предостави

...
Носителката на титлата Мисис България Вселена“ Валери Стефанова ще предостави
Коментари Харесай

Мисис България преподава английски език на социално слаби

Носителката на купата „ Мисис България Вселена “ Валери Стефанова ще даде безвъзмезден достъп до уроци по британски на обществено слаби деца, научи HotArena.

Красивата хасковлийка е в  търсене на преподаватели по британски, които се заемат с образованието на деца, чиито родители нямат опция да заплащат частните им уроци. В  началото преподаването ще е онлайн, а  финансовата част ще поеме само миската.

“Започнах да изучавам британски, когато бях на 22 години. Струваше ми доста пари и храброст, с цел да отида във Англия и да опитам шанса си. Познавайки болката, през която прекосих, с цел да извърша фантазиите си, желая да улесня доста младото потомство и да оказа помощ с каквото мога.  Бих желал да извърша фантазиите на децата, които нямат опция “, разкрива Валери Стефанова.

Днес тя живее със фамилията си сред Англия и България. Има здравна клиника в Лондон, а неотдавна и адвокатска адвокатска фирма. Валери учи престъпно право. Каза, че всичко е постигнала сама и с доста труд.

„ Избрах британския език, тъй като е най-използваният и приказваме език по света, употребява се в бизнеса, науката и технологиите. Изучаването на британски език ще помогне на тези деца в бъдеще да си намерят и по-добра работа в мултинационална компания в България или някъде по света “, уверена е Валери.

Очарователната Валери е безапелационна, че ще употребява купата за щедрост. Иска да даде образец на младите девойки, че всички фантазии могат да се осъществен, в случай че имаш предпочитание и воля да ги преследваш, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР