Носителката на титлата Мисис България Манита Вартан стартира пролетната си

...
Носителката на титлата Мисис България Манита Вартан стартира пролетната си
Коментари Харесай

Млада омъжена хубавица с нова изява

Носителката на купата " Мисис България " Манита Вартан започва пролетната си акция от изяви и събития с впечатляващ огромен план. Амбициозната хубавица от Пловдив ще провежда състезанието " Princess аnd Рrince Universe Bulgaria ", част от веригата " Princess and prince of the Universe ", благосъстоятелност на продуцента Меги Савова. 

Последният месец Манита журира  няколко състезанието, част от които " Лейди България ", както и Мисис Барселона, извършен в сърцето на каталунската столица

" Вече обявихме кастинга за новото издание на състезанието " Princess аnd Рrince Universe - Bulgaria ". В него могат да вземат участие деца от 5 до 15 години. Ако желаете вашето дете да е идната дребни принцеса или принц на България и да носи същинска корона, запишете се на имейл [email protected], като ни изпратите къса информация за детето, възраст, две фотоси - цялостен растеж и портретна, както и телефон за противоположна връзка ", споделя в профила си във фейсбук Манита Вартан.

Конкурсът е част от културния календар на Пловдив и дава право на присъединяване на класиралите се финалисти да се явят на международния край " Princess of the Universe " и " Miss Aegean Sea " - Greece. 

Вартан прецизира, че няма такса за присъединяване. Конкурсът ще се организира на 13 май 2023 година, в Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив. 

" Надпреварата ще премине в три тура - спортни облекла, кръг по избор - гений и кръг с публични тоалети. За участниците сме обезпечили фотограф, стилист и детски гримьор. Ще има награди и дарове ".

Конкурсът се финансира от Мисис България Манита Вартан и от спонсори, както и със съдействието на Община Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР