Носителката на титлата Мис България за 2017 година Вероника Стефанова

...
Носителката на титлата Мис България за 2017 година Вероника Стефанова
Коментари Харесай

Мис България става агроном - slava.bg

Носителката на купата Мис България за 2017 година Вероника Стефанова ще става агроном. Блондинката изненада с новината почитателите си обществените мрежи, като разгласи, че от първи октомври още веднъж ще е студентка.

28-годишната хубавица ще учи във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите във Велико Търново. Това се случва единствено година и половина откакто роди дъщеричката си Анжела.Висшето обучение ще е второ за нея, защото преди този момент е приключила политология в Нов български университет.

"Ще се веселя след години, когато приключа всички пътувания и изяви към специалността ми, да се развия съгласно образованието си. Може би, в случай че не бях модел, щях да си диря шанса в областта на политологията ", споделя в свои изявленията Рони.Затова в този момент феновете й са сюрпризирани от внезапния завой към земеделието.

Освен, че се занимава с мода, Стефанова има бутик за облекла и два салона за хубост, писа „ Телеграф “. Нейният брачен партньор Филип Стоянов е член на борда на шефовете в Стоково пазарище „ Слатина-Къра “, чийто предмет на активност е търговия на едро и дребно с всевъзможни хранителни артикули. Завършвайки търновския агро лицей, тя също ще може да се включи в бизнеса му. В ранната си детска възраст обаче

Вероника желала да стане доктор.

"Някак си обаче, тъй като моят брат, който е по-голям от мен, е лекар, до момента в който той учеше видях, че самото образование е много комплицирано. Трябва да имаш и много здрава душeвност. Аз обаче съм доста плашлива и даже единствено като видя кръв, ми става неприятно. Поради това взех решение, че това няма да е методът, по който ще оказвам помощ и в следствие започнах да се интересувам от политика ", споделя миската.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР