Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе ролята на българската

...
Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе ролята на българската
Коментари Харесай

Кейт Уинслет става бг фараонката Ружа във филм - slava.bg

Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе ролята на българската фараонка Ружа Игнатова, завлякла вложители със сума сред 4 млрд.долара и 5 млрд.евро съгласно другите изчисления, които не са приключени. Както 19 минути писа неведнъж тя изчезна необезпокоявана с лоу кост полет от София до Атина, макар че нашите служби сякаш я издирваха по поръчка на своите сътрудници от Съединени американски щати и Германия.

Сценарият за бъдещия кино шлагер е на една от потърпевшите от схемите на Ружа. Fake! се базира на книгата на Джен МакАдам, която разказва присъединяване си в схемата OneCoin. МакАдам, която ще бъде и изпълнителен продуцент на кино лентата, губи 300 000 $ в пирамидата на Ружа Игнатова.

Изданието Deadline, което оповестява новината я назовава „ една от най-големите измами на този век”. Филмът ще бъде сниман и продуциран от холивудския колос Метро Голдуин Майер, оповестява още шоубиз медията.

Все още не е ясно дали Кейт Уинслет ще удостовери присъединяване си дефинитивно, това е в развой на изчакване от страна на продуцентите, които са я поканили да се превъплъти в ролята на българката. Проектът е в началния си стадий на пред-продукция и цялостният актьорски състав не е конкретизиран.

Сценарист и режисьор на лентата ще е Скот З. Бърнс, който нашумя с политическата си драма The Report.
Бърнс е работил дружно с Кейт Уинслет във кино лентата Contagion на режисьора Стивън Содърбърг. Тази лента закупи особена известност при започване на годината, защото съвсем оракулски описваше свят обзет от пандемия.

Fake! Обаче е отдаден на родената в София българка Ружа Игнатова. Тя се оказва на върха на световна пирамидална скица с крипто валутата OneCoin, откакто преди този момент е шеф на капиталовия фонд на премиерската половинка Цветелина Бориславова.

Сигурно поради това, въпреки към този момент наказана в Германия и преследвана от нейните служби и американските, тя не просто си живее в България години наред, само че и й е разрешено да изкупува някои от най-хубавите знакови здания на София като Руския клуб, ексзданието на Алфа банк до Студентския дом на пл. Народно заседание, различен билдинг, който построи отначало на пл. Славейков с реализатор обичаната строителна компания на властта GP и други.

Освен с ръководещите от ГЕРБ, в случай че се има вяра на интернационалното журналистическо следствие FinCen, стартирано първо от държавната английска телерадиокомпания Военновъздушни сили, тя е била в тесни контакти и с митичния и избягал в Дубай висаджийски необут Таки.

Заедно с брат си Константин, Ружа Игнатова основават компания за криптовалута и дава обещание да направи вложителите си изобилно богати. Всичко обаче се основава напълно на неистини и измами. В PR материалите си OneCoin декларира, че "Доктор Ружа Игнатова ще промени света”, до момента в който в реалност българката мами вложителите си. Те купуват нещо, което не съществува.

Ружа Игнатова натрупва най-малко 4 милиарда $, а съгласно авторитетния Зюддойче цайтунг даже 5 милиарда евро, от пирамидалната скица, след което изчезва безследно през 2017 година и продължава да остава в неопределеност.

Брат ѝ, Константин Игнатов, е задържан при започване на 2019 година и „ пропява” пред американските служби. Според него тя има цели жилища, цялостни с банкноти в брой в разнообразни точки на света.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР