Носителката на „Оскар“ Ема Стоун ще застане пред камерата за

...
Носителката на „Оскар“ Ема Стоун ще застане пред камерата за
Коментари Харесай

Ема Стоун се снима в клип на Пол Макартни

Носителката на „ Оскар “ Ема Стоун ще застане пред камерата за видеоклип, част от новия албум на Пол Макартни Egypt Station. Това стана ясно по време на полемика със звездата от La La Land в Ню Йорк, където тя приказва за проблемите си в борбата с депресията.

Новината за идващия план на Стоун бе изненада за почитателите, откакто модераторът на събитието доктор Харолд Копълуиц издаде какъв ще бъде той. „ Не мисля, че би трябвало да обявяваш това “, скастри го актрисата, като отхвърли да опише повече детайлности за идното видео.

Бившият бийтъл пусна 17-ия си студиен албум на пазара при започване на септември. Тогава той издаде и две от заглавията на песните в него - Come On To Me и I Don`t Know. Нещо повече, Макартни ще прекъсне и тригодишната си пауза от английската сцена с малко турне.

Обиколката носи името Freshen Up, като рокаджията ще направи спирка в родния си град Ливърпул през декември, след което ще насочи привет към меломаните в Глазгоу и Лондон. „ Няма нищо по-вълнуващо от това да се показва пред родна аудитория. Нямам самообладание да завърша годината по един толкоз прочувствен метод “, безапелационен е той.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР