Носителката на короната „Мис България“ за 2017 година Тамара Георгиева

...
Носителката на короната „Мис България“ за 2017 година Тамара Георгиева
Коментари Харесай

Огромна трагедия сполетя Мис България Тамара Георгиева

Носителката на короната „ Мис България “ за 2017 година Тамара Георгиева е изгубила баба си на която е кръстена, заяви самата миска.

Възрастната дама е майка на таткото на Тамара, който си отива от този свят едвам когато тя е на девет години. Именно старата жена отглежда сегашната миска. От какво е умряла дамата Георгиева не споделя.

"Мила бабо, в действителност ли към този момент те няма.. Някак не желая да допускам по кое време и по какъв начин остаря. Винаги ще бъда признателна за възпитанието и обноските, с които ме дари; за това, че ми сподели какво значи да произхождаш от благороден род; за това, какъв брой е значимо да знаеш непознати езици, да се развиваш, да пътуваш по света.. благодаря ти за това, че от дребна ме научи какъв брой значима отговорност и каква тежест носи Жената в едно семейство! Благодаря и за прелестното име, което съм “откраднала” от теб….и за хиляди други неща! Вярвам, че душата ти ще откри покой, защото ти по този начин жадуваше да се събереш със своите синове и благия ми дядо някъде във вечността ", гласи поста на "Мис България ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР