Нощният сън е най-важната и нужна почивка, от която се

...
Нощният сън е най-важната и нужна почивка, от която се
Коментари Харесай

Не игнорирайте нощните събуждания, те алармират за ТОЗИ проблем

Нощният сън е най-важната и нужна отмора, от която се нуждае оранизмът на индивида. Възможно е обаче да има прояви на разтревожен сън и това е индикативен сигнал, че нещо неправилно се случва с тялото ни, изпитвайки неприятни чувства, които предизвестяват за проблеми с организма. 
Според някои лечители това се случва заради специфични точки на меридиани в нашето тяло, които са свързани с часовата система, разграничена на части, отговарящи за разнообразни органи.

Ето някои неща, които могат да се случат, в случай че започнете да спите без възглавница:
 Не можете да спите? Ето по какъв начин да се справите с казуса! Не можете да спите? Ето по какъв начин да се справите с казуса!
Сънят е извънредно значимо нещо за нашето всекидневие. За да можем да действаме обикновено би трябвало да сме се наспали добре. За жал, т...

Съществуват вярвания, съгласно които пробуждането сред 23:00 и 1:00 часа е знак за прочувствено отчаяние. За възстановяване на съня в този случай китайската медицина предлага извършения за амнистия или позитивни мантри. 

Ако се събуждате сред 1:00 и 3:00 е симптом за яд и остатък на „ Ян “ сила. За да предотвратите безсънието в този период от време, започнете да прилагате медитация или пийте студена вода при пробуждане. 

Нарушението на съня сред 3:00 и 5:00 е подбудено от това, че Висша мощ се обръща по някакъв метод към вас. Събуждането по това време е обвързвано с възприятие за горест. За да избегнете този проблем, пробвайте надълбоко дишане или започнете да медитирате. Молитвите също биха редуцирали спонтанното събуждане. 

Когато се събуждате сред 5:00 и 7:00 сутринта става дума за проблем, обвързван с прочувственото ви положение. Ако това стартира да ви тормози, разтегнете мускулите си или отидете до тоалетна.  

Честото пробуждане може да бъде породено и от някои други фактори. Например несъответствуващата температура. Изследвания демонстрират, че за спокоен сън е по-подходящо да спите в прохладна стая, тъй като когато спалнята е гореща и суха, дишането се затруднява и предизвиква нарушаване на съня.
 10-те генетични болести, които може да наследите по майчина линия 10-те генетични болести, които може да наследите по майчина линия
За страдание от гените от нашите родители можем да вземем освен позитивни качества и белези по външния тип, а и някои болести....

Препоръчителната температура е 23 градуса и не трябва да пада под 16-19 градуса. Неудобният матрак също е дразнител на съня. За попречване му би трябвало деликатно и самостоятелно да избирате своя матрак. 

Съществуват 3 ранни признака, които издават, че страдате от разстройство на съня:

За да нямате съществуването на подобен проблем би трябвало да се отпуснете изцяло и по този начин ще получите цялостно въстановяване.

Препоръчително е когато спите всичко към вас да е в цялостен мрак. Дори в случай че външното осветяване ви пречи, е хубаво да сложите затъмнени щори или пердета, които да възспират светлината. 

Освен тези рекомендации, е добре преди да си легнете да изгасите всички уреди у дома, които е допустимо да излъчват светлина по време на съня и да провокират пробуждане. Дори в случай че телефонът ви светне може да ви разсъни при по-лек сън.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР