Нощем се пренасяме в царството на сънищата, но не винаги

...
Нощем се пренасяме в царството на сънищата, но не винаги
Коментари Харесай

Какво символизират сънищата и кои не бива да игнорираме

Нощем се пренасяме в царството на сънищата, само че не постоянно заран си спомняме какво сме сънували. Когато обаче сънят е оставил ослепителен отпечатък в съзнанието ни, най-често денят ни минава под въздействието на този сън.

Какво са в действителност сънищата. Обясненията са необикновено доста и си опонират от време на време, по тази причина най-добре да се доверим на експертите. Карл Юнг споделя, че те са израз на това, което егото ни не знае и не схваща.

Вероятно Юнг е прав, тъй като се твърди, че вътрешното предпочитание на смяна, за промяна се показва насън с огън или пожар. Може обаче да бъде предизвестие за иден риск.

Потисканите стремежи и усеща, а също страхът от загуба на непосредствен човек и неодобрение от обстановката в живота намират израз в полови сънища.

Все отново кои сънища не трябва да бъдат пренебрегнати, тъй като носят някакво значимо обръщение?

Пари

Сънищата с пари нормално се одобряват с усмивка. Смята се, че подобен сън е на шанс. Паричната облага насън се отъждествява с смяна в живота, а даването на пари - със загуби, които престоят.

Сънищата с намесени пари в тях се отнасят към есенцията на нашите страсти, парите символизират и потока на живота.

Бременност

Сънищата, свързани с бременност са знак на напредък и развиване, значат нови хрумвания, в случай че са свързани с планове, които се работят. Бременността значи и благоприятни условия.

Водопад

 водопад насън символика

Водата символизира прочувственото положение на човешкия разум. Тя е пречистване и непорочност. Водопадът насън е доста добър знак - значи ново начало, което ще отмие всичко остаряло и непотребно.

Летене насън

Да летиш насън е израз, с който се отбелязва някаква огромна упоритост. Сънищата значат същото. Тези сънища са зареждащи с оптимизма си, с възприятието за независимост и дарба да се реализира всичко мечтано.

Зъби

Това са доста постоянно повтарящи се сънища. Ваденето на зъб значи нещо, което би трябвало да излезе, а разваленият или болен зъб, който пада е знак на страха и безпокойството. Преди нова работа, заплетена обстановка. Според доста тълкувания рухването на зъбите се отъждествява със гибелта на непосредствен човек.

Къща, жилище

Къщата в съня е вътрешният свят на индивида от разнообразни аспекти. Тълкуването се дефинира от метода, по който наподобява от вътрешната страна и извън. Таванът нормално е знак на спомените, които са потиснати, а подземието се свързва с интуицията.

Смърт

Смъртта и в сънищата значи край. За благополучие не безусловно, а може да бъде завършек на някаква работа или връзка. Може да бъде и смяна в прочувствен проект. Може да се поясняват и като упътвания, които изпраща непосредствен мъртвец.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР