Носенето на предпазна маска в парламента отново стана повод за

...
Носенето на предпазна маска в парламента отново стана повод за
Коментари Харесай

Караянчева пак се скара на Павел Шопов, че е без маска

Носенето на защитна маска в Народното събрание още веднъж стана мотив за пререкания. Председателят Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на направи забележка на депутата от АТАКА Павел Шопов  Павел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град приключва гимназия, а през 1981 година, че още веднъж не е покрил лицето си. Тя се възмути, че не знае към този момент по какъв начин да го накара да съблюдава правилото.

Коментарът бе изработен малко преди Шопов да се качи на пленарната естрада и да направи изявление за Закона за защита на конкуренцията. Атакистът пък отвърна на Караянчева, че си е махнал маската, тъй като е взел думата. Това не е първият път, в който се прави забележка на Шопов за неносене на маска.

"Когато АТАКА пристигна на власт, а това ще случи, ще отменим Закона за защита на конкуренцията ", сподели всъщност Шопов.

"Сложете си маската, стерилизация! ", подреди след него Караянчева.

"Г-н Шопов, застрашавате сътрудниците към себе си, като не носите маска ", предизвести тя и изиска квесторите да дадат маска на депутата.

Малко преди началото на днешното съвещание, имаше поименно броене. Кворутът обаче бе обезпечен и съвещанието започва по признатата към този момент стратегия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР