Носът на бразилка започна бавно да гние след естетична процедура

...
Носът на бразилка започна бавно да гние след естетична процедура
Коментари Харесай

Носът на млада жена започна бавно да гние след процедура при зъболекар СНИМКИ 18

Носът на бразилка стартира постепенно да гние след естетична процедура при ортодонт, написа Daily Star.

През юни 2020 година 37-годишната Елиелма Брага отишла при денталния хирург Игор Леонардо Соарес Насименто, с цел да направи интервенция за понижаване на ноздрите, откакто попаднала на реклама в интернет. 

След интервенцията носът й почнал да се покрива с мехури и постепенно да гние.

Скоро почнала некроза – необратима гибел на тъканите.

Според лекаря обаче казусът не бил обвързван с интервенцията, а със здравословни проблеми на пациентката. 

Оттогава Елиелма е претърпяла 13 коригиращи интервенции, само че към момента не може да се отърве от следствията от работата на хирурга. На лицето й е останал огромен белег, а с цел да може да диша, се постанова да употребява назален разширител.

“Трябва да си направя още интервенции, само че не зная по кое време ще бъде допустимо. Страшно е да се подлагам на още интервенции. Животът ми спря. Нося маска, тъй като ме е позор, хората ме зяпат ”, споделя бразилката.

В момента Брага съди зъболекаря. Денталният хирург е упрекнат в причиняване на тежка здравословна щета и осъществяване на противозаконна интервенция. Пациентката упорства за обезщетение в размер на 42 000 бразилски реала. 

“От 20 години съм дентален хирург. Практикувам орофациална хармонизация от 2014 година и съм един от пионерите в щата Гояс в тази област. Винаги съм се отнасял към пациентите си с огромна обич, грижа, отдаденост и имам забележителен принос за подобряване на самочувствието на всеки един от тях.

По време на лекуването на Елиелма Брага процедурата беше извършена сполучливо и тя напусна клиниката доста удовлетворена от постигнатия резултат ”, споделя лекарят. 

По думите му, проблем са станали следоперативните затруднения. По аргументи, свързани със здравето на пациентката, те са прераснали в локална некроза. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР