Норвежкият нападател Александър Сьорлот премина в РБ Лайпциг. Договорът на

...
Норвежкият нападател Александър Сьорлот премина в РБ Лайпциг. Договорът на
Коментари Харесай

Александър Сьорлот премина в РБ Лайпциг

Норвежкият нападател Александър Сьорлот мина в Република България Лайпциг. Договорът на голмайстора на турското състезание е до 2025 година, оповестяват от немския клуб.

Той идва от британския Кристъл Палас. Трансферната сума за 24-годишния футболист е 20 милиона евро плюс 2 милиона евро бонуси, които би трябвало да бъдат разпределени от Палас и Трабзонспор, където той игра чартърен през миналия сезон.

Сьорлот стана топ изпълнител на турското състезание и притегли интерес към себе си от редица водещи клубове на континента.

" В лицето на Александър Сьорлот подписахме с състезател, който ще играе в офанзива. Той е доста добре комплициран физически и механически ловък състезател. Играе добре във въздуха и има отличне нюх в завършващата фаза. Александър има всички качества, които са значими за нашия жанр на игра ", съобщи спортният шеф на полуфиналиста в Шампионската лига Маркус Крьоше.

Сьорлот вкара 33 гола и направи 11 асистенции през миналия сезон за Трабзонспор. Той може да дебютира за Република България Лайпциг в съботния мач в Бундеслигата против Байер (Леверкузен).
 Трабзонспор се интересува от звездата на Левски Найджъл Робърта
Трабзонспор се интересува от звездата на Левски Найджъл Робърта

" Почвата към този момент е опипана, само че към момента няма публична оферта "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР