Норт Уест, 10-годишната дъщеря на Ким Кардашиян и Кание Уест,

...
Норт Уест, 10-годишната дъщеря на Ким Кардашиян и Кание Уест,
Коментари Харесай

Колко струва една публикация в TikTok на 10-годишната дъщеря на Ким Кардашиян

Норт Уест, 10-годишната щерка на Ким Кардашиян и Кание Уест, може да завоюва от 30 000 до 45 000 $ за публикация в TikTok, който води заедно с майка си, има 19,2 милиона почитатели и общо 481 милиона лайкове на техните видеоклипове.

Mail.Online, цитирайки Influencer Marketing Hub, заяви, че приблизителните доходи на двойката за видеото са $30 657. Междувременно Hype Audit пресметна, че приходите на майката и дъщерята са малко по-ниски, защото пресметнаха облаги сред 16 000 и 25 000 $ на обява.

А почитателите на Норт наподобява нарастват експоненциално, съгласно изследване, извършено от Viralyft.com, което откри, че момичето е спечелило 800 000 нови почитатели през февруари тази година.

Ким и Норт забавляваха почитателите на Великден, като участваха в предизвикването „ Опитай се да не клатиш главата си “ в своя акаунт, а по-късно също пожелаха на почитателите си Честит Великден.

„ Норт Уест показва пристрастеност към музиката и творчеството, въодушевена от музикалното завещание на татко си Кание Уест. Вълнуващо е да забележим какъв брой повече въздействие и капацитет за печелене може да реализира едно момиче. Под управлението на майка си мегаинфлуенсър Ким Кардашиян, която ръководи нейния акаунт в TikTok, единствено на 10-годишна възраст тя към този момент е спечелила голяма платформа и поток от доходи. Ще бъде забавно да забележим дали нейните почитатели ще се усилят внезапно и какъв е бъдещият й капацитет за облага, когато излезе дебютният й албум “, каза представител на Viralyft.com.

Норт желае да подражава на успеха на звездата на TikTok Чарли Д`Амелио, която може да се похвали с впечатляващите 152,9 милиона почитатели в платформата. Доскоро 19-годишната беше класирана преди всичко в уеб страницата, до момента в който не беше изпреварена от Xabi Lame, която има 161,4 милиона клиенти.

Според Forbes Top Creators за 2023 година Чарли е спечелила 23 милиона $ предходната година и се е трансформирала в рекламно лице на Prada и ходеща реклама на Amazon, CeraVe и SKIMS, линията за облекла, съоснована от самата Ким Кардашиян.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР