Норман Бергрън от НАСА: В пръстените на Сатурн има извънземни

...
Норман Бергрън от НАСА: В пръстените на Сатурн има извънземни
Коментари Харесай

Норман Бергрън от НАСА: „В пръстените на Сатурн има извънземни кораби.“

Норман Бергрън от НАСА: „ В пръстените на Сатурн има извънземни кораби. “ …Норман Бергрън е академик, който работи 12 години в НАСА. Той твърди, че „ в пръстените на Сатурн има извънземни кораби, само че, науката не желае да признае това “.Бергрън служи в Националния съвещателен комитет по аеронавтика и работи с американската компания „ Локхийд Мартин “ по някои секретни аерокосмически планове. В своята книга от 1986 година „ Ringmakers of Saturn “ той за първи път обрисува теорията, че извънземни кораби са видяни на пръстеновидните планети от Слънчевата система, изключително на Сатурн.

 71RmOr8GNKL - Норман Бергрън от НАСА: „ В пръстените на Сатурн има извънземни кораби. “
Бергрън споделя, че до момента в който проучва изображения, правени от сондите на Вояджър през годините, той открива странни обекти покрай пръстените. Ученият прибавя, че даже се следят „ изгорели газове от моторите на извънземни кораби, чието разпространяване се форсира и доближава сериозен стадий “.

 1 4 - Норман Бергрън от НАСА: „ В пръстените на Сатурн има извънземни кораби. “
Бившият инженер на НАСА изяснява това, като споделя, че пръстените на Сатурн, Уран и Юпитер са основани от извънземни, с цел да бъдат употребявани като източник на сила или за приемане на запаси.
Той твърди, че тези извънземни кораби могат да се смятат за „ живи “, защото имат главните функционалности на биологичните системи, като самовъзпроизвеждане и самоподдържане. Това е в сходство, с което споделят някои теоретици, като Арвен Никълсън и Дънкан Форорганис от Университета в Единбург.Преди 10 години те допускат, че Вселената може да е обитаема от хиляди самовъзпроизвеждащи се извънземни сонди.Четете още: Скептиците настояват, че за това има естествено пояснение. Други демонстрират, че придвижванията на сондата предизвикват назъбени изображения.

 Мистериозен обект в пръстените на Сатурн
Мистериозен обект в пръстените на СатурнИстината е, че Сатурн и неговите Луни са цялостни със странни характерности – от мистериозния шестоъгълен облак на Северния полюс до „ пастирските спътници “. Тези спътници са дребни Луни, чието гравитационно въздействие лимитира материала в някои планетарни пръстени в тесни райони.Материалът, който орбитира покрай „ пастирска “ Луна, нормално се изпраща назад в пръстена, до момента в който различен материал се изхвърля или пада върху различен сателит.Но от време на време се случва нещо мистериозно … Пример за това може да се види в изображението, получено от сондата Касини.

 Космическият транспортен съд Касини вижда тайнствен обект в пръстените на Сатурн
Космическият транспортен съд Касини вижда тайнствен обект в пръстените на СатурнАгенцията го разказва по следния метод:„ Пробивът в тесния F-пръстен на Сатурн допуска, че може да е продънен неотдавна. Тази функционалност евентуално не е породена от Луната на Пандора (81 км в диаметър), която се крие в долния десен ъгъл. “Най-вероятно е основано от взаимоотношението на дребен обект, вграден в пръстена, и материал в ядрото на пръстена. Учените от време на време назовават ​​тези характерности „ джетове “. Тъй като тези тела са дребни и са вградени в самия F-пръстен, те са сложни за разкриване с разграничителната дарба, налична за галактическия транспортен съд на НАСА Касини.Истина ли са изказванията на Норман Бергрън?Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР