Нормално е при една такава коалиция да има сблъсъци постоянно.

...
Нормално е при една такава коалиция да има сблъсъци постоянно.
Коментари Харесай

Юлиян Попов: Надявам се на решение, за да се избегнат предсрочни избори

" Нормално е при една такава коалиция да има конфликти непрекъснато. Така, че аз не схващам това като нещо извънредно. Стигна се до една спешна обстановка. Според мен българското общество желае успокоение, желае продължение и това е значимо, тъй като ние имаме стратегия, която е готова за 18 месеца. Свършихме доста, доста добра работа. Политическата обстановка в България е обстановка на нужда да свършим доста несвършена работа. Тя е особена, скучна обстановка ", това сподели в " Още от деня " Юлиян Попов.

" Надявам се на решение и се надявам на решение от страна на всички политически сили. Едно или друго решение за каквото и да било, с цел да се избегнат предварителни избори, тъй като това ще бъде едно изцяло безпричинно разбутване на политическата обстановка, която няма да докара до друг резултат ".

Попов уточни, че е почистил бюрото си още преди две седмици, само че той по този начин или другояче " го е поддържал чисто ".

" Винаги съм казвал, че оставката би трябвало да ти е в джоба, с цел да можеш да напуснеш във всеки един миг. Това е политика ".

Добави и, че не се усеща като пленник на политическата обстановка.

По отношение дали сваленото доверие към него от " Зелено придвижване " е оценка, Юлиян Попов сподели:

" Приемам го като едно предизвикателство. Не го одобрявам като някакъв сериозен проблем, само че несъмнено въпросите, които те повдигат са значими. Аз мисля, че всички сме ги адресирали добре, и мисля, че нямаме конфликт сега ", добави той.

" В още от деня " Юлиян Попов уточни и за какво е толкоз значимо това, че България е публично утвърдена за хазаин на 61-та постоянна сесия на междуправителствения панел по изменение на климата.

" Много е значимо, тъй като това е мрежата на научни служащи, които образуват т.нар отчети, върху които се базират всички световни политики за климата ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР