Нормално е от време на време да имаме кашлица, но

...
Нормално е от време на време да имаме кашлица, но
Коментари Харесай

6 домашни лека срещу кашлица

Нормално е понякога да имаме кашлица, само че това не я прави по-малко досадна, напомня Булнюз. В тези случаи прибягваме до доктор или аптеката за медикаменти, само че знаете ли, че има и доста ефикасни домашни лекове за облекчение на кашлицата?

Ето и кои са те:

1. Чай с лимон и мед Според доста изследвания чайът с лимон и мед работи успокояващо против кашлицата. Учени разкрили също, че медът може да е даже по-ефективен от сипропите за кашлица.

2. Лукчета Да, добра концепция е да имате лукчета на разположение, в случай че кашляте. Сладки бонбони също ще свършат работа, тъй като ви карат да произвеждате повече слюнка и да непрекъснато да овлажнявате гърлото, което от своя страна ще облекчи кашлицата.

3. Пара  Всички знаем какъв брой невероятни могат да бъдат душовете, когато сме заболели. Горещата вода освен отстранява микробите от тялото, само че и оказва помощ против кашлицата.  Не се знае тъкмо за какво, само че съгласно учените за най-хубави резултати стойте под душа минимум 10 минути с допустимо най-гореща температура на водата.

4. Нети " Нети " е апарат, който се употребява за разчистване на синусите, само че също по този начин може да помогне и при кашлица, тъй като отстранява множеството алергени, вируси и бактерии, които могат да причинят кашлица. Много е значимо, в случай че решите да употребявате подобен апарат да дестилирате водата с цел да я пречистите от всички бактерии и мръсотии, които могат да попаднат в синусите.

5. Гаргара със солена вода Най-честият лек за болки в гърлото, който може да бъде ефикасен и при кашлицата. Солта оказва помощ за намалянето на подувания и възпаления в гърлото, които могат да причинят кашлица.

6. Плацебо  В случай, че имате изцяло друг лек, който облекчава кашлицата - безусловно го използвайте.  Дори множеството медикаменти срещу кашлица имат най-много плацебо резултат, макар че съдържат дейни субстанции, които може да са рискови. Точно за това, в случай че имате подобен лек, който наподобява че работи като да вземем за пример ментолов гел, който да намажете по гръдния панер или пък шот водка - самоуверено напред!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР