Нормална парламентарна практика. Няма нищо ненормално в това, което се

...
Нормална парламентарна практика. Няма нищо ненормално в това, което се
Коментари Харесай

Теменужка Петкова обвини управляващите, че са забавили със 7 месеца интерконектора с Гърция

Нормална парламентарна процедура. Няма нищо ненормално в това, което се случи.

Това съобщи депутатът от Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по в студиото на " Говори в този момент " по Българска национална телевизия във връзка отстраняването от поста ръководител на Народно събрание на Никола Минчев. Според Петкова Минчев е нарушил правилника за работа на депутатите. " Ние следваме правилата, за нас е значимо да се съблюдават разпоредбите, демократичните процедури в българския парламент, не приказваме тук за някакви игри на дребно ", съобщи Петкова.

По думите ѝ за Политическа партия, като вносител на вота на съмнение, е значимо хората да чуят какви са претекстовете. Определи държавното управление като най-слабото за последните 30 години, защото са посочили неспособност да ръководят рецесии, а инфлацията е рекордна. България е в топ 5 на страните в Европейски Съюз с най-висока инфлация - 15,6%, съобщи Петкова.

Тя упрекна ръководещите, че са забавили със 7 месеца интерконектора с Гърция. Изрази вяра, че депутатите ще поддържат вота не съмнение, подлага на критика, че Народното събрание се е трансформирало в борса за рекрутиране на депутати. Според Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по този парламент се е изчерпал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР