Нормална ли е тази разлика, според вас В събота Флагман.бг

...
Нормална ли е тази разлика, според вас В събота Флагман.бг
Коментари Харесай

Био яйцата на Лидл - 1,17 лева в България, 44 стотинки във Великобритания

Нормална ли е тази разлика, съгласно вас

В събота Флагман.бг заяви, че в " " се продават така наречен " био яйца " за по 1,17 лв. на брой, което е невиждано висока цена. Колкото и да са щастливи кокошките, надали яйцето им коства над 1 лев. В мненията под новината имаше и доста покровители на тезата, че това е първокласен артикул, който си заслужавал. 

" Био продуктите са скъпи! Не търсете под вола теле. Време е българите да осъзнаем, че за качеството се заплаща и то солидно! Щом желаете евтини неща - марш в дупките! ", посъветнаха бранители на био продукта в " Лидл ".

Часове след обявата ни писа нашият четец Радослав Радев, който живее в Лондон: " Пиша във връзка публикацията за био яйца в Лидл. Къде е страната да ги ревизира? Ето поради такива множеството млади емигрират. Днес бях в Лидл Uk и ето настояща црна на яйца от свободни кокошки размер L-20 p за численост. По курса за деня е към 44 ст. "
 Това са цените в българския Лидл. Доста по-високи от английската верига
В събота в декларация огромните вериги се оправдаха, че имало разлика в цените на едни и същи артикули, тъй като те се оскъпявали до момента в който дойдат в България - транспортните разноски им коствали прекомерно скъпо. ()

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР