Норма Уилямс, 74-годишна англичанка, която сега живее в Италия, вярва,

...
Норма Уилямс, 74-годишна англичанка, която сега живее в Италия, вярва,
Коментари Харесай

Жена твърди, че е успяла да обърне процеса на стареене: каква е тайната СНИМКИ

Норма Уилямс, 74-годишна англичанка, която в този момент живее в Италия, има вяра, че е съумяла да забави - или даже да обърне - процеса на стареене, като е сигурна, че в никакъв случай няма да бъде " остаряла ". 

" Аз съм въплъщение на бъдещето, само че ми се коства, че наподобявам на всичките си 75 години. Но защото наподобявам толкоз добре и друго от стереотипния облик на възрастен човек, на хората им е мъчно да повярват. Мислят, че съм подмладена, само че това не е по този начин, стареенето просто ми се отразява добре “, споделя родната англичанка, представена от The Mirror.

Норма споделя, че формата й в никакъв случай не е била по-добра и се усеща по-енергична, в сравнение с в тийнейджърските си години, макар диетата си с вино, бисквити и самун.

" През по-голямата част от моите 20 години бях с наднормено тегло и преяждах. Лягах си с няколко пакета шоколадови блатове, големи торби Wotsits и прясно нарязан бял самун. Бях съкрушена и непрекъснато се усещах зле ", напомня си дамата.
 Жена, англичанка, стареене, напреднала възраст, бански, балкон
Най-голямата разлика, която Норма вижда, когато съпоставя как е била на двадесет и каква е на седемдесет, е равнището на сила.

Сега дамата води деен метод на живот, спортува и всеки ден прави разходки с дължина 9 километра. Твърди, че хората, които не я познават, не могат да повярват на възрастта й и в този момент се надява да сбъдне фантазията си да стане модел с помощта на външния си тип.
 Жена, англичанка, стареене, напреднала възраст, вино
" Непознатите са шокирани и постоянно ме стопират и учтиво питат за възрастта ми. Всички младежи споделят едно и също - когато порасна, желая да бъда като теб, Норма ", споделя англичанката.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР