Нора СТОИЧКОВАТристранната комисия не одобри предложенията на БСП за вдигане

...
Нора СТОИЧКОВАТристранната комисия не одобри предложенията на БСП за вдигане
Коментари Харесай

Тристранката срещу народа

Нора СТОИЧКОВА
Тристранната комисия не утвърди предложенията на Българска социалистическа партия за повдигане на минималната заплата, преизчисление на пенсии и нарастване на помощите за второ и трето дете. Невероятен консенсус в ущърб на тези, които отглеждат децата - бъдещето на България; на тези, които пълнят бюджета; на тези, които построиха материалните и духовните благосъстояния на страната ни. 
По демографията доста се дрънка, само че действителни дейности няма. За синдикати, работодатели и длъжностен кабинет инфлация има, само че единствено с цел да желаят повече от бюджета за нечии частни ползи. Хората - кучета ги яли. На работодателите постоянно им се вижда, че заплащат доста за труда. Особено им се зловиди повдигането на минималната заплата, която у нас е под нивото на компенсациите за безработица в Европа. А след това се чудим за какво дейните хора бягат стремително от Родината. Защо дамите не раждат, за какво възрастните мрат като мухи, оставени на произвола на ориста с мижави приходи.
Единствено Българска социалистическа партия пази ползите на хората. Непреклонно и поредно. И точно по тази причина непрестанно е мачкана от свои и непознати, единствено и единствено да няма късмет да реализира своите обществени политики. Защото, в случай че има мощна обществена стратегия, ще има по-малко пари за крадене в бюджета.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР