Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка

...
Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка
Коментари Харесай

Нора Шопова изживява най-трудните си дни, загуби най-скъпия човек СНИМКИ

Нора Шопова изживява най-трудните си дни, откакто загуби майка си Дочка на 9 август, написа Hotnews.bg. Синоптичката на Нова телевизия е извънредно привързана към фамилията си от Панагюрище и даже отхвърля голи фотосесии като модел поради патриархалното мислене на майка си и татко си.
Татко й е доцент доктор Атанас Шопов, шеф на Исторически музей гр. Панагюрище, а майка й се занимавала с малък бизнес.
„ Семейството ми е непретенциозно и напълно нормално. Родителите ми постоянно са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали нанякъде ”, споделя синоптичката. Въпреки триумфите си като модел по целия свят, Нора не се тормози да показа, че носи облекла на майка си и е наследила от нея и бабите си възприятието за домакински уют.

Панагюрище е в потрес от новината за кончината на Дочка, която всички в града доста обичали. Съпругът й особено благодари на всичките си другари за подкрeпата в този сложен за фамилията миг. Само преди няколко дни доцентът е чествал рожден ден. С Дочка се женят през януари 1990 година и имат две дъщери – Елена и Нора, които ще са поддръжка на татко си в този сложен миг.
Синоптичката Нора Шопова бързо се трансформира в едно от обичаните лица от Нова тв. Красивата брюнетка прекарва празниците в компанията на най-любимите си хора, а точно фамилията си.

Тя сподели фотография по какъв начин дружно с майка й, татко й и сестра й са пред маса, отрупана със сладки и с празнично облекло се радват на светлото Рождество Христово.
Нора Шопова е измежду най-красивите лица на малкия екран, само че става известно, че сестра й изобщо не й отстъпва. От качения от синоптичката кадър излиза наяве, че сестра й се споделя Елена и несъмнено е приказно красива.
Припомняме, че чаровната синоптичка на Нова тв е толкоз слаба, че по всякакъв начин се пробва да натрупа някое и друго кило. Тя се оплакала пред сътрудници, че обезверено желае да напълнее, с цел да добие по-здрав тип и да стои по-добре на екран, написа „ Уикенд “.

Нора поглъщала куп калорични храни всекидневно, само че не успявала да качи даже грам. „ Явно ми е заложено генетично да съм толкоз слаба. Питали са ме дори дали не съм анорексичка – не, не съм! ”, безапелационна е Шопова.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР