Номинираният за президент на Демократическата партия Джо Байдън остро критикува

...
Номинираният за президент на Демократическата партия Джо Байдън остро критикува
Коментари Харесай

Байдън "скочи" на Бар за сравнението на карантината с робство

Номинираният за президент на Демократическата партия Джо Байдън остро подлага на критика основния прокурор Бил Бар за сравнението на карантината с робството, което той откри за скандално, съобщи Fox News.

"Това, което Бил Бар неотдавна сподели, е скандално ", сподели Байдън. "Ще ви кажа какво ви лишава свободата - да не виждате детето си, да не можете да отидете на футболен или бейзболен мач, да не виждате майка или баща ви заболели в болничното заведение, да не можете да вършиме нещо, това е, което ни коства свободата. "

В четвъртък Байдън осъди и отговора на президента Доналд Тръмп на пандемията от ковид, обвинявайки го за броя на изгубените животи.
"Този президент не съумя да се оправи с този вирус ", сподели Байдън пред CNN в четвъртък вечерта. - И той знаеше за това. Той знаеше детайлностите към него, продължи Байдън, преди да се запита какъв брой животи биха могли да бъдат избавени, в случай че Тръмп е работил по-рано.

Байдън също приветства шефа на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC), доктор Робърт Р. Редфийлд, за това, че се изправи пред Тръмп по въпроса за носенето на маски.

По време на чуването в Сената по-рано тази седмица шефът на CDC сподели, че носенето на маска е към момента по-ефективно от приемането на имунизация.

"Обикновените хора, учените са солидни и съществени ", сподели Байдън. "Но видяхте по какъв начин президентът се опита да прокара нещата и да им окаже огромен напън ".

Тръмп отхвърли мненията на Редфийлд, наричайки го "объркан ".

"Носенето на маска е обвързвано с това да се уверите, че никой различен няма да се разболее ", сподели Байдън. "Това не е да ви пази толкоз доста, а да се уверите, че не заразявате някой различен. Наричам това патриотично условие. Наричам това, което би трябвало да вършим сега. И в случай че президентът си беше приключил работата, беше си приключил работата през цялото време, всички хора щяха да останат живи. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР