Номинираният за премиер от Продължаваме Промяната Николай Денков заяви, че

...
Номинираният за премиер от Продължаваме Промяната Николай Денков заяви, че
Коментари Харесай

Николай Денков: Вероятността да имаме кабинет с втория мандат не е висока, но все още я има

Номинираният за министър председател от " Продължаваме Промяната " Николай Денков съобщи, че идната седмица ще бъде извънредно фокусирана върху листата с цели и задания за бъдещо ръководство.

 

" В момента не приказваме за състав на кабинета, защото е прекомерно рано. Когато е ясна поддръжката, тогава ще приказваме и за евентуални имена на министри. Винаги съм се стремял да бъда реалист и това значи, че вероятността да имаме кабинет с втория мандат не е изключително висока, само че към момента има такава опция. Нашето чувство е, че множеството партии не желаят да отидат на избори. Ако желаят да отидат на избори, нищо не може да ги спре ", уточни Денков.

 

Той добави, че ГЕРБ биха могли да се включат в преговорния развой. Българска социалистическа партия имаха някакви предстоящи мнения, свързани с техните политики. Колкото до Движение за права и свободи ще се види какъв е техния метод, защото все още не е доста явен и следва да се види идната седмица.

 

" Продължаваме Промяната " ще бъде изцяло подготвена в огромен напредък за локалните избори. Това съобщи на брифинг в Пловдив съпредседателят на партията Кирил Петков след днешното Общо заседание на Политическа партия.

 

" Изборът беше доста либерален, хората са доста стимулирани и сме очевидци по какъв начин една партия ще промени България и се структурира по най-смисления и най-демократичния метод с огромен фокус върху локалните структури ", сподели Кирил Петков.

 

" Националният съвет на Политическа партия беше запълнен с 9 нови члена от 45 номинации. По право всички райони ще могат да излъчват членове на Националния съвет с новия правилник, когато влезе в действие, с изключение на тези, които се избират от конгреса на партията. Има определени към този момент регионални и общински координатори на много места ", уточни Асен Василев - съпредседател на Политическа партия.

 

 

Източник БНТ
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР