Номинираният от Продължаваме промяната кандидат за премиер Асен Василев връща

...
Номинираният от Продължаваме промяната кандидат за премиер Асен Василев връща
Коментари Харесай

Асен Василев връща мандата на Радев като неизпълнен, не можа да осигури 121 депутати!

Номинираният от " Продължаваме промяната " претендент за министър председател Асен Василев връща мандата на президента Радев като несбъднат. Това заяви Епицентър от свои източници в Народното събрание. Информацията е обявена на народните представители от Политическа партия, чака се това да бъде оповестено в идващите часове на брифинг.

До късно нощес са траяли диалозите и натискът върху депутати от Има Такъв Народ, само че резултат няма. Вчера претендентът за министър председател Асен Василев съобщи в Народното събрание пред публицисти: " Ако не сме събрали 121 гласа – няма да внесем предлагането за проектокабинета. Напредък в тази посока няма ".

" На този стадий нямаме смяна в обстановката. Все още продължаваме да беседваме. Очакваме всеки, който желае да окаже поддръжка на държавното управление, да беседва с нас ". Това съобщи на влизане в Народното събрание ръководителят на групата на " Продължаваме промяната " в Народното събрание Андрей Гюров.

" Очакванията са мандатът на " Продължаваме промяната " да не бъде изпълнен ", заяви на влизане в Народното събрание Атанас Атанасов от " Демократична България ". Вторият мандат би трябвало да връчен на ГЕРБ. От партията на Борисов към този момент обявиха, че ще го върнат незабавно.

" Ако първият мандат не се реализира и ни бъде връчен третият, по избор на президента, ще поставим всички старания да водим договаряния за постоянен кабинет ", разгласи нощес ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след траялия 3 часа Националeн съвет на партията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР