Ноември се очертава като месец на просперитет, успешно завършване на

...
Ноември се очертава като месец на просперитет, успешно завършване на
Коментари Харесай

Месец на просперитет и семейно щастие през ноември според китайския хороскоп

Ноември се обрисува като месец на разцвет, сполучливо довеждане докрай на почналата работа, нанагорнище към последващо равнище в развиването - както в персонален проект, по този начин и в професионален. За мнозина това е време на продуктивна работа, евентуално е покачване, приемане на всевъзможни дипломи и документи, триумф и нравствен напредък.

Бик

Родените в Годината на Вола несъмнено са дарени с шанс. За вас този месец ще бъде обвързван с доста прелестни събития. Възможно е даже да срещнете любовта си или да старирате отлични фамилни връзки.

Тигър

За тигрите този месец е белязан от нуждата да бъдат твърди и да се откажат от натоварващи живота им неща. Страхотен месец за битка с неприятните привички, унищожаване на ненужните връзки и прекъсване на неефективната работа.

Заек

За зайците това е  прелестен месец на облага. Най-накрая ще се гордеете със себе си! Не пестете от похвали за себе си, в действителност го заслужавате! Късметлиите през ноември, изключително дамите, ще наподобяват ужасно и ще се оправят с всичко.

Драконът

За Драконите това е месец за определяне на персонални връзки, бизнес контакти, партньорства. Влюбването е допустимо, в случай че сте неженени, или даже предложение за брак от определения. Вероятно някои дракони ще се оженят през октомври.

Змия

За родените в годината на Змията ноември месец носи компликации. Внимавайте, проектите ви ще рухнат под въздействие на непредвидени условия, поради други хора, сътрудници. Колкото и да се стараете, надали ще се справите с всички трудности на ориста.

Кон

Представителите на този знак имат прелестен месец - интервал на интензивност, нови начала, придвижване напред, ентусиазъм и креативна искра. Ще желаете да започнете нов бизнес, направете го.

Коза

За родените в годината на Козата пристигна моментът, в който човек би трябвало да мисли и да направи избор. Но не се опасявайте, в последна сметка всичко ще се окаже добре за вас, защото ще можете да вземете вярното решение.

Маймуна

Вие, неуморни, евентуално ще имате едно завладяващо пътешестване, може би малко пътешестване. Месецът ще бъде доста деен и работлив във връзка с информацията, новините могат да ви паднат на куп, само че от всяко събитие ще извлечете най-ценното и значимото - това, което ще ви докара до триумф.

Петел

През ноември ще би трябвало да защитавате границите си. Обстоятелствата ще ви принудят да се борите за правата и ползите си. Но съвсем обезпечено ще бъдете в печеливша позиция.

Куче

Ноември месец, както и всички останали, е най -добре да се прекара интензивно, в придвижване. Не пропускайте момента да измененията метода си на живот към здравословен.

Свиня

Представителите на този знак ще бъдат заети с скъпи бумаги съвсем през целия ноември. Картите демонстрират и взаимоотношения с дами със непоколебим темперамент или експерти в съществени специалности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР