Ноември, освен с трицателното влияние на ретроградната Венера, ни удря

...
Ноември, освен с трицателното влияние на ретроградната Венера, ни удря
Коментари Харесай

Пълнолуние през ноември: Вижте кои зодии ще засегне най-малк...

Ноември, с изключение на с трицателното въздействие на ретроградната Венера, ни удря и с пълнолуние с отчасти лунно затъмнение, което настъпи на 19 ноември. То ще премине през постоянния знак Телец и ще стигне до Скорпиона, като също ще провокира разстройства в живота ни.

Луната ще бъде съвсем напълно покрита със сянката на Земята, почервенявайки близо 99%, написа tialoto.bg. Но с изключение на смяната в цвета, донася със себе си и куп откровения и неприятности.

Пълнолуние и лунно затъмнение – какво да очаквате?
Емоциите и напрежението са извънредно високи и макар непредвидените обрати, време е да уточним задачите си. „ Тъй като това лунно затъмнение се придвижва в Телец, неподвижният земен знак, който жадува за сигурност и може да откачи при най-малкия симптом на неустойчивост, битката за надзор сред тези сили може да се почувства като полесражение “, разяснява Британи Берингер. Тя изяснява, че луната ще образува аспект на тригон с Плутон, планетата на прераждането. Това ще спомогне за откриването на проблемите, които тласкат представителите на някои зодии обратно, като стабилността и материалното ще са най-важни.

Ретроградната Венера ще бъде доста по-мощна от ретроградния Меркурий
Кои зодии ще бъдат наранени от пълнолунието в най-малка степен?

Близнаци
Лунното затъмнение ще попадне в дома на подсъзнанието на представителите на този знак. Това ще увеличи осведомеността им в сфери, които не са физически осезаеми. Те ще насочат вниманието си към неща, които директно или индиректно заобикалят.

„ Това затъмнение служи като нежно увещание за Близнаците, че нещата не могат да бъдат обработени толкоз бързо и имат податливост да останат в тялото, в случай че не им се обърне нужното внимание “, споделя пред Bustle Исая Алферац, астролог. Тя предлага на Близнаците да вършат това, от което се нуждаят, да помислят за духовното си израстване и да се грижат повече за себе си.

Дева
Луната ще промени визията на хората от тази зодия. Затъмнението се реалокира във вашия дом на философията, сигнализирайки за това, че е време за проучване и разширение на мирогледа. От друга страна дава зелена светлина за опознаване на нови светове, традиции или култури.

„ Каквото и да се материализира, зависи напълно от вас! Може да откриете, че желаете да се потопите в книгите за взаимопомощ, до които към момента не сте стигнали, или да извадите картите Таро, с цел да помолите Вселената за насоки по отношение на настоящите ви каузи. Всичко това е в сигурността на вашето лично пространство “, споделя Алферац.

Козирог
За хората от този знак затъмнението ще е същинско наслаждение. Тоест съвсем няма да им повлияе отрицателно. Напротив, ще ги въодушеви за нови планове и бизнес инициативи. Ето за какво, вместо да се тормозят от крах, Козирозите е добре да работят.

„ Затъмнението може да ви подтикне да поемете креативен планове, които едвам са почнали или към момента не са приключени, или да се обкръжите с компания, за която знаете, че ще ви промени духовно “, споделя Алферац. Астрологът предлага на Козирозите да влагат в себе си да заситят своето любознание и покачат своя капацитет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР