Но всичко се променя. Според сайта“Vista News“, датският център за

...
Но всичко се променя. Според сайта“Vista News“, датският център за
Коментари Харесай

Учените откриха как може да се възстанови ерекцията без Виагра

Но всичко се трансформира. Според уеб страницата “Vista News “, датският център за регенеративна медицина е показал нова терапия за възобновяване на ерекцията

Според учените тази терапия даже спомага за увеличение размера на пениса.

Терапията се основава на стволови кафези. Учените ги инжектират в основата на пениса, с цел да реализиран мечтан лечебен резултат. Такава инжекция е доста потребна за нервните кафези и кръвоносните съдове, тъй като стволовите кафези могат да възстановят съвсем всички кафези в тялото. Освен това те предизвикват и тъканната регенерация. Нормалната работа на кръвоносните съдове и нервите обезпечава реализиране на ерекция и добра сензитивност.

Между другото, както към този момент е открито, инжекциите усилват и размера на пениса. Към днешна дата тестванията са извършени с присъединяване на някогашни онкологични пациенти.

Инжекции със стволови кафези са направени на мъже, които са претърпели рак на простатата и са имали признаци на патологични процеси в пениса. След курса на инжектиране пациентите изцяло възвръщат половата си функционалност в продължение на съвсем една година.

Експертите се надяват в бъдеще да се реализира по-продължителен резултат и да се обезпечи лекуване, който е уместно и за мъже с еректилна дисфункция, породено от усложнения свързани с възрастта, диабет, сърдечни проблеми и високо кръвно налягане.

Към днешна дата за решение на казуса с еректилната дисфункция се ползва и мас с куркума. Това е нов мас, основан от учените от Медицинския лицей „ Алберт Айнщайн “. Той може да усъвършенства половата функционалност при мъжете. Благодарение на него представителите на по-силния пол ще могат да не помнят за проблемите с ерекцията. Мазът съдържа куркумин, дейната съставна част на куркума (подправка, известна в азиатската кухня), написа The Daily Mail.

Експериментите демонстрират, че след използването на мехлема се усилва кръвният поток към гениталиите. Мехлемът прониква през кожата и уголемява кръвоносните съдове, които са в региона на слабините. Специалистите означават, че потреблението на куркума в храната е малко евентуално да реализира същия резултат, защото по-голямата част от потребното вещество се унищожава в стомаха.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР