Но въпреки официалната си раздяла, двамата остават изключително отговорни родителите

...
Но въпреки официалната си раздяла, двамата остават изключително отговорни родителите
Коментари Харесай

Няма Прошка! Румен Радев Удари По Масата И Наложи Тежък Ултиматум На Дъщеря Си!

Но макар формалната си разлъка, двамата остават извънредно виновни родителите и постоянно работят в цялостен синхрон във връзка с въпросите, свързани с възпитанието на децата им.

Румен Радев към този момент е произнесъл най-тежките си заповеди. Той изрично е забранил на дъщеря си къси поли, татуировки, както и пиърсинг.

Дарина, която е в десети клас, към този момент очарова обществеността. Преди седмица за първи път тя се появи дружно с татко си. Двамата се появиха в спектакъл „ Азарян ”, където изгледаха постановката „ Кралят Елен ”.

Наследницата на Румен Радев е възпитаничка в елитното 35-о СОУ „ Добри Войников ”.

За първата поява с татко си девойката заложи на непретенциозни черни дънки, съчетани с елегантна бяла риза. По ръцете й се виждаха само няколко тънки гривни. Липсваха всевъзможни натрапчиви аксесоари, както и дълъг маникюр.

Визуално Дарина изглеждаше като възпитаничка на закостенял швейцарски лицей, разясняват критиците.

Приближени до някогашните съпрузи споделят, че двамата държат щерка им да се облича обичайно и да наподобява добре. Тя е извънредно съществено момиче и се интересува най-много от художествена литература и спектакъл ”, а не от нощни заведения и купони, както множеството девойки на нейната възраст.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР