Но то няма да е такова, каквото и двете страни

...
Но то няма да е такова, каквото и двете страни
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще дове...

" Но то няма да е такова, каквото и двете страни желаеха първоначално. Може би ще бъдем и много учудени от някои лични промени измежду министрите. Струва ми се, че министърът на вътрешните работи (Калин Стоянов - б.р.) също ще си замине. Пиарът си е пиар, а работата си е работа. Така, както той сервира нещата, те действително не съществуват ", посочи експертът.

 

По думите му постигането на единодушие за ротация не е въпрос на правила, а на боязън от предварителни избори.

По отношение на митингите в столичния квартал " Овча купел " поради центъра за настаняване на мигранти, проф. Радулов показа, че казусът не е поради това, че центърът е цялостен, а че в него липсва ред:

 

" Става дума, че няма никакъв ред. Около него има проблеми - опити за набези, за изнасилвания ". 

Той сподели още, че е имало опит негодуванието на хората от квартала да бъде яхнат от политиците, а хората са били срещу това:

 

" Хората желаят да спре този непрестанен тормоз поради мигрантския център, който е от години наред ".

 

" Службите за сигурност сега изчакват. Те желаят да видят какво ще се случи на политическото поле ", уточни специалистът и разясни:

" Службите в България са много архаични. Каквито и лични промени за бъдат направени, без да се трансформират правилата, на които са издигнати тези служби, това ще обслужва единствено някакви обособени партийни или даже персонални ползи ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР