Холивудската звезда Кевин Костнър спечели битката за издръжка на дете с отчуждената съпруга Кристин Баумгартнър – доклади

...
Но след двудневното изслушване в Санта Барбара, Калифорния, каза пред
Коментари Харесай

Но след двудневното изслушване в Санта Барбара, Калифорния, каза пред Fox News Digital: „Когато имаш толкова дълъг живот с някого, няма победител... и това е голямото, лудо нещо, наречено живот, и как то се разплита толкова бързо."

Звездата, носителка на "Оскар" и "Еми" от телевизионния Йелоустоун, също описа Баумгартнер, модел и дизайнер на чанти , като „невероятна“ майка и каза, че ще постигнат справедливо споразумение за попечителство.

той и 49-годишната му съпруга, за която се ожени преди 18 години, се разведоха по-рано тази година.

p>

„С голяма тъга се появиха обстоятелства извън неговия контрол, които доведоха до това, че г-н Костнър трябваше да участва в разтрогване на брака“, каза публицистът на актьора от Танцуващите с вълци Арнолд Робинсън в изявление по онова време.

Прочетете още развлекателни истории:
Публиката се държи лошо: Епидемия от антисоциално поведение
Човешка кръв ще „напои“ Ватикана в знак на протест, вдъхновен от известен певец

Кевин Костнър и съпругата на близо 19 години Кристин Баумгартнер се развеждат

Те се ожениха в ранчото му в Колорадо през 2004 г., след като се срещаха четири години и имат две синове и дъщеря заедно.

Съобщава се, че Костнър говори на изслушването в петък за подходящото ниво на издръжка на деца и каза: „По някакъв начин в този необичаен свят не успяхме и съжалявам.“

Първоначално Баумгартнер е поискал 248 000 долара (около 200 000 паунда) месечна издръжка, но според съобщенията съдията е решил, че цифрата на Костнър от 63 000 долара е справедлива.

Той е бил женен веднъж преди и има четири възрастни деца от предишни връзки.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР